Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy hayalini açıkladı

Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy, "Hayalim Premier Lig’te oynamak. Aktif olarak futbol tarzıma en yakın hissettiğim oyuncu Lautaro Martinez. Beni Wayne Rooney’e benzetenler oluyor. Ama ben kendimi Aguero’ya benzetiyorum." dedi.

Beşiktaşlı Semih Kılıçsoy hayalini açıkladı

Beşiktaş'ta gösteridiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın geniş kadrosuna dahil edilen Semih Kılıçsoy, kariyerine dair açıklamalarda bulundu.

Sözcü'ye konuşan Kılıçsoy, kariyerinde Şenol Güneş'in yerinin farklı olduğunu vurgulayarak, "Serdar hoca ve Şenol hoca ile tesiste karşılaştık. Şenol hoca bir sonraki gün hemen beni idmana aldı. Beni ilk oynatan Şenol hoca. Benim için farklı bir yeri var. Hayallerimi ilk gerçekleştiren oydu." ifadelerini kullandı.

Kılıçsoy, "Hayalim Premier Lig’te oynamak. Aktif olarak futbol tarzıma en yakın hissettiğim oyuncu Lautaro Martinez. Beni Wayne Rooney’e benzetenler oluyor. Ama ben kendimi Aguero’ya benzetiyorum. Onun o gol vuruşları, patlayıcı kuvveti, hareketleri…" diye konuştu.

Kılıçsoy, milli takım hakkında, "Geniş kadroya dahil edildim. Çok mutluyum. Çocukluk hayalim. Montella beni maçlardan sonra aradı. Konuştuk birçok kez. Benimle iletişime geçti. Avrupa Şampiyonası’nda olmak için elimden geleni yapacağım. Hep kendimi orada hayal ediyorum. 2026’da da takım içerisinde Amerika’da olmalıyım" dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

Beşiktaş Semih Kılıçsoy