Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Beşiktaş'ta Gedson Fernandes'e hücum görevi!

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'un, Gedson Fernandes'i hücuma daha fazla katkı sağlaması yönünde uyardığı ve bu uyarının ilk maçta etkisini gösterdiği öğrenildi.

Beşiktaş'ta Gedson Fernandes'e hücum görevi!

Teknik direktör Fernando Santos'un, Beşiktaş'ın gol yollarındaki etkisizliğine çözüm bulmak için Gedson Fernandes'ten skora daha fazla katkı sağlamasını istediği belirtildi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Portekizli çalıştırıcının, vatandaşı olan Gedson ile görüşerek "Savunmaya olan desteğini takdir ediyorum ancak hücumda çok daha fazlasını bekliyorum" dediği öğrenildi.

YETERSİZ BULUNAN PERFORMANS

Bu sezon takımına 2 gol ve 5 asistlik skor katkısı sağlayan Gedson Fernandes'in performansını yeterli bulmayan Santos'un, "Özellikle Muçi ile uyum yakalaman önemli. Hem daha çok skor üretmeli hem de ileri uçtaki arkadaşlarını pozisyona sokabilecek anlayışla mücadele etmelisin" ifadelerini kullandığı kaydedildi.

UYARININ ETKİSİ

Bu uyarının ardından Buducnost ile oynanan ve 5-1 kazanılan hazırlık maçında rakip sahada etkili bir performans sergileyen Gedson Fernandes 1 gol attı.


Haber Kaynağı : 12punto

Fernando Santos Gedson Fernandes Beşiktaş