Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Beşiktaş'tan stoper atağı: Hasan Arat transfer için devrede

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Beşiktaş rotasını stoper transferine çevirdi. Kara Kartal'ın Çaykur Rizespor forması giyen Emirhan Topçu ile ilgilendiği öne sürüldü. Transfer çalışmasını ise siyah beyazlı ekibin Başkanı Hasan Arat'ın yürüttüğü kaydedildi.

Beşiktaş'tan stoper atağı: Hasan Arat transfer için devrede

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını hızlandıran ve şu ana kadar Gabrile Paulista, Rafa Silva ve Ciro Immobile ile sözleşme imzalayan Beşiktaş'ta gündem stoper transferi. 

Siyah beyazlı kulüp Çaykur Rizespor'un stoperi Emirhan Topçu için Karadeniz kulübüyle pazarlık masasına oturdu.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre stoper mevkisine transfer yapmak isteyeen Beşiktaş, 23 yaşındaki oyuncunun kulübüyle en üst merciden görüşmeler yapılıyor. Bizzat başkan Hasan Arat'ın yönettiği bonservis pazarlıklarında önemli aşama kaydedildiği öğrenildi.

Karadeniz ekibiyle 1 yıl daha kontratı bulunan genç oyuncunun da Beşiktaş'a gelmeyi çok istediği ifade edildi. Takımıyla Slovenya'da kampta olan Emirhan'ın gelecek haberi beklediği kaydedildi. 

Geçtiğimiz sezon Rize'de 32 maçta forma giyen ve 2793 dakika sahada kalan başarılı oyuncu 1 gol, 4 de asist yaparak takımına hücumda da katkı sağladı.



Haber Kaynağı : 12punto

Beşiktaş Hasan Arat Rafa Silva Ciro Immobile