Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Çağlar Söyüncü, Arda Güler'e transferini açıkladı

İspanya'da forma giyen milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü, derbi maçta karşılaştığı Real Madrid'deki milli futbolcumuz Arda Güler'e EURO 2024'de forma giyebilmek için 10 gün içinde Madrid'den ayrılmayı planladığını söyledi.

Çağlar Söyüncü, Arda Güler'e transferini açıkladı

Çağlar Söyüncü'nün, Arda Güler'e yaptığı açıklamaya göre, Atletico Madrid'deki milli futbolcu Çağlar Söyüncü, EURO 2024'e katılabilmek için 10 gün içinde Madrid'den ayrılmayı planlıyor.

İspanya'da oynanan Kral Kupası maçında Atletico Madrid ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Uzatmalara giden müsabakayı Atletico Madrid evinde 4-2 kazanarak tur atlamayı başardı. Maçta her iki takımın yedek kulübelerinde birer Türk oyuncusu, Çağlar Söyüncü ve Arda Güler bulunuyordu. Ancak her iki oyuncu da maç boyunca şans bulamadı.

Haber Global'den Mehmet Sercan Tezcanoğlu'nun haberine göre, maç sonrasında Arda Güler ile bir araya gelen Çağlar Söyüncü'nün, EURO 2024 için hazır olabilmek adına Atletico Madrid'den ayrılmayı düşündüğünü ifade ettiği belirtiliyor. Çağlar Söyüncü'nün Arda Güler'e, "Benim fikrim 10 gün içinde Madrid'den ayrılmak yönünde, EURO 2024'e hazır bir şekilde gitmek istiyorum" dediği kaydedildi.


Haber Kaynağı : 12punto

Atletico Madrid Arda Güler Çağlar Söyüncü EURO 2024 Real Madrid