Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Erden Timur Sacha Boey ve Icardi transferinin perde arkasını anlattı: 'Masayı dağıtacaksın'

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, katıldığı bir YouTube kanalında, Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey transferine değindi. Timur ayrıca Icardi'nin transfer sürecine de değindi.

Erden Timur Sacha Boey ve Icardi transferinin perde arkasını anlattı: 'Masayı dağıtacaksın'

Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, katıldığı bir YouTube kanalında, kulübün son dönem transferlerine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Timur şunları söyledi:

"ŞARTLARI DEĞİŞTİREMİYORSAN..."

"Sacha Boey, Bayern Münih istediği için maça çıkmamış. Bayern son anı beklemiş ama alternatif geliştiremedi. Bayern, oyuncunun menajerini yetkilendirmiş transfer için. Dolayısıyla menajer başka takımdan teklif getirtemez. 7-8 gün kaldı, biz de göndermek istemiyoruz. Bayern Münih'e 25'in altında bir fiyata geliyorlarsa havaalanından geri dönsünler dedim. Sacha da bunu protesto ediyor gitmek istediği için. Ben Sacha'ya dedim ki 'Söz veriyorum sen gideceksin, hayallerinize karışmayacağız' dedim. Onlar bizim hiç kurşunumuz yok diye düşünüyordu. Masadaki şartları değiştiremiyorsan masayı dağıtacaksın."

"BU ADAMLARIN ZATEN PARASI VAR"

"Mauro Icardi'nin buraya gelişi nasıl oldu? Ben çocukken özgüvenli olmak için amuda mı kalktım! O dönem 8 milyon Euro maaş alıyordu. O zaman böyle şansımız da yoktu. Maaşının yüzde 90'ınını PSG'ye ödetelim falan dedik. Onlar da tabi tabi diyorlardı. Oyuncunun sadece Galatasaray'ı istemesi lazımdı ki kulübü maaş konusunda karar versin. Wanda Nara ile konuştuk. Menajeri Pino vardı. Her şeyiyle ilgilendik. Değer vermek çok önemlidir. Hep şu kadar para verildi diyorlar. Bu adamların zaten parası var. Senin insanlığın onu etkiliyor."

"TORREİRA VE MERTENS..."

"Sadece Icardi değil, Torreira ve Mertens'e birçok teklif geldi. Mertens'i o dönemde Juventus da istiyordu. Napoli ile arasındaki rekabetten dolayı olmamıştı. Daha yüksek para verdikleri halde Galatasaray'a geldi."


Haber Kaynağı : 12punto

Erden Timur Sacha Boey Mauro Icardi Galatasaray