Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Erden Timur'dan derbinin VAR'ıyla ilgili çok konuşulacak iddia! "Temiz Eller Operasyonu" çağrısı yaptı

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Fenerbahçe derbisindeki Djiku – Icardi pozisyonunun bazı görüntülerinin VAR’a gitmediğini iddia ederek, futbolda temiz eller operasyonu başlatılmasının gerektiğini söyledi.

Erden Timur'dan derbinin VAR'ıyla ilgili çok konuşulacak iddia!

Turkuvaz Medya Grubu’nun düzenlediği Spor Zirvesi ve Fotomaç Süper Lig'in En İyileri Ödül Töreni’ne katılan Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Dün akşam (24 Aralık) Fenerbahçe – Galatasaray derbisinin ligin kalitesine yakışmadığını söyleyen Timur, “Stresli bir ortam olduğu için böyle bir derbi izledik” dedi.

"ŞAMPİYONLUĞA DİREKT TESİR EDEN BİR HATA YAPILDI"

Hakem hatalarına değinen Timur, "Aylardır itidal ve Türk futbolundaki gerginliğin azaltılması gerektiğini savunuyoruz. Hem itidalli olacağız hem de hakkımızı sonuna kadar savunacağız. Dün gece sonuca direkt etki eden bir hata yapıldı. Başka hatalar da oldu ama bu direkt sonuca tesir etti. Dünkü pozisyonda yapılan hata direkt şampiyonluğa tesir eden bir hata” ifadelerini kullandı.

Timur sözlerini şöyle sürdürdü;

"VAR'A GÖRÜNTÜ GİTMEDİ DİYORLAR"

"Dün derbiden sonra ve bugün dahil, tüm resmi irtibatları sağlıyoruz. Farklı görüntüler varken VAR'a görüntü gitmedi diyorlar. Eğer böyle bir şey varsa bu işi başka yere götürür. Böyle bir görüntünün işlenmeyip hakeme yansıtılmaması akla mantığa uygun değil."

"TELEFONLAR İNCELENMELİ"

"Galatasaray olarak tahkikat komisyonları kurulsun, resmi mercilerle ilişkiler tetkik edilsin diye ekim ayında başvurduk. Bu isteklerimiz için TFF'yi göreve davet ettik. Gerek yöneticilerin TFF'yle gerek sosyal medyayla gerek medyadaki yöneticilerle görüşmelerinin tahlil edilmesi lazım. Telefonlar, her şey incelensin.

"FUTBOLDA TEMİZ ELLER OPERASYONU YAPILSIN"

"Türk futbolu adına acilen bağıranın, çağıranın hakkının daha fazla savunulduğu bir ortam sürdürülebilir değil. Dün bunun bir tezahürünü gördük. Bu iş kamuoyunu baskılayarak ve manipüle ederek yapılıyor. Futbolda temiz eller yapılsın dedik. Biz sahada böyle şeyler yaşamak istemiyoruz. Artık temiz eller operasyonu başlasın. Derbide böyle bir hata yapılması kabul edilemez Bu işi el birliğiyle düzeltilmesi lazım. Kendi haklarımızı hoyratça savunmayalım, Türk futbolu adına savunalım. Bu temiz eller operasyonu yarından tezi yok başlamalı. Hepimiz incelenerek bu operasyon yapılmalı."


Haber Kaynağı : 12punto

Erden Timur Fenerbahçe Galatasaray VAR