Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Erdoğan'dan A Milli Futbol Takımı'na tebrik telefonu: Arda, Mert ve Kerem'le konuştu

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3-1'lik Gürcistan galibiyeti sonrası Türkiye A Milli Futbol Takımı'nı telefonla arayarak tebrik etti. Maçın gollerini atan isimlerle konuşan Erdoğan, "Tebrik ediyoruz, mutluluklar diliyoruz. Bu maçtan sonra Portekiz maçı var. Mert'in attığı gol şampiyonanın en önemli golü sayılabilir. Arda'nın attığı gol de dört dörtlük bir goldü. Bütün futbolcuların gözlerinden öpüyorum." dedi.

Erdoğan'dan A Milli Futbol Takımı'na tebrik telefonu: Arda, Mert ve Kerem'le konuştu

Türkiye A Milli Futbol Takımı'mız EURO 2024 F Grubu ilk maçında GürcistanArda Güler, Mert Müldür ve Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle mağlup ederek turnuvaya galibiyetle başladı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başlayan A Milli Futbol Takımı'nı telefonla arayarak tebrik etti.

Erdoğan, maçın ardından Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Ay-Yıldızlı oyuncular Arda Güler ve Kerem Aktürkoğlu ile konuştu.

İlk olarak Montella ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tebrik ediyoruz, mutluluklar diliyoruz. Bu maçtan sonra Portekiz maçı var. Mert'in attığı gol şampiyonanın en önemli golü sayılabilir. Arda'nın attığı gol de dört dörtlük bir goldü. Bütün futbolcuların gözlerinden öpüyorum." dedi.

 

Montella ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı 22 Haziran Cumartesi günü Portekiz ile yapılacak karşılaşmaya davet etti.

Attığı şık golle galibiyette önemli rol oynayan ve aynı zamanda maçın adamı seçilen Arda Güler'le de konuşan Erdoğan, "Şampiyonanın en güzel gollerinden biri bu olacak. Devamını bekliyoruz." derken, genç oyuncu da "İnşallah devamı gelecek." diye karşılık verdi.

Maçın son golünü atan Kerem Aktürkoğlu'yla da görüşen Erdoğan, milli oyuncuyu attığı gol için tebrik ederek, "Kalecinin çıkışını iyi değerlendirdin. Tebrik ediyorum." diyerek kutladı.

Öte yandan Erdoğan bugün doğum günü olan ve 50. yaşına giren Vincenzo Montella'nın yeni yaşını tebrik etti. İtalyan teknik adam da "Bugün daha güzel bir hediye alamazdım." ifadesini kullandı.

Bakan Bak, Erdoğan'a bütün futbolcuların selamını iletirken, Erdoğan "Hepsinin gözlerinden öpüyorum." diyerek telefonu kapattı.


Haber Kaynağı : AA

A Milli Futbol Takımı Arda Güler EURO 2024 Gürcistan Kerem Aktürkoğlu Mehmet Büyükekşi Mert Müldür Osman Aşkın Bak Recep Tayyip Erdoğan Türkiye A Milli Futbol Takımı Vincenzo Montella