Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Erman Toroğlu'ndan Batshuayi yorumu: 'Demek ki İsmail Kartal...'

Süper Lig'de 34. hafta mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü. Son dönemde, 'nöbetçi' olarak tanımlanan Michy Batshuayi, derbiye 11'de başladı. Futbol yorumcusu Erman Toroğlu ise teknik direktör İsmail Kartal'ı eleştirdi.

Erman Toroğlu'ndan Batshuayi yorumu: 'Demek ki İsmail Kartal...'

Fenerbahçe, Süper Lig'in 34. haftasında Beşiktaş'ı 2-1 yenerek zirve takibini sürdürdü.

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, neredeyse her maça ilk 11'de başlayan Edin Dzeko yerine Michy Batshuayi'nin 11'de başlamasını İsmail Kartal'ın 'forma adaletini sağlayamaması' olarak niteledi.

"KARTAL BİRÇOK HATA YAPTI"

Toroğlu şunları söyledi:

"Peki derbide neden Dzeko'yu sahaya çıkarmadın. Kötü bir durumda sorumlusu Dzeko olacaktı. Ama skor bulunca onu yeniden oyuna almak zorunda kaldı. Batshuayi yine takımı kurtardı. Batshuayi'nin oynadığı süre ile attığı gol, yaptığı asiste baktığımızda Dzeko'nun çok üstünde. Demek ki İsmail Kartal adaletli forma adaletini sağlayamamışsın. Bu olmaz. Bu sezon Fenerbahçe'nin itici gücü kesinlikle İrfan Can Kahveci. Kariyer sezonunu oynuyor. 18 gol atmış ve 10 asist yapmış. 30 maçın 21'inde ilk 11'de çıkmış. Oynadığı bölge de yıpratıcı bir yer. İsmail Kartal, Konferans Ligi'nden Cengiz'i oyuna aldı, Cengiz penaltı kaçırdı. İsmail Kartal birçok hata yaptı. Teknik adam sinekten yağ çıkarmak zorunda."

"BATSHUAYİ'NİN OYNAMASINA KARAR VERDİK"

Derbide Edin Dzeko yerine Michy Batshuayi’yi tercih etmesini anlatan sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal ise şunları söylemişti:

"Maç maç önümüze bakıyoruz. Rakibi analiz ettiğimizde Batshuayi’nin oynamasına karar verdik. Elinden geleni yaptı güzel de gol attı. Her oyuncum birbirine saygı gösterdiği için maç maç bakıyoruz" 


Haber Kaynağı : 12punto

Michy Batshuayi Edin Dzeko Fenerbahçe İsmail Kartal Erman Toroğlu