Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Erman Toroğlu'ndan Galatasaraylılar'ı kızdıracak sözler: 'Mehmet Büyükekşi'nin gittiğine...'

Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 5-0 mağlup ettiği Süper Kupa maçını yorumlayan eski hakem Erman Toroğlu, Sarı-Kırmızılı camiayı kızdıracak ifadeler kullandı.

Erman Toroğlu'ndan Galatasaraylılar'ı kızdıracak sözler: 'Mehmet Büyükekşi'nin gittiğine...'

Beşiktaş, Turkcell Süper Kupa'da Galatasaray’ı 5-0 yenerek 3’üncü kez mutlu sona ulaştı. Maçın ardından konuşan Erman Toroğlu, Galatasaraylı futbolcular hakkında ilginç bir iddiada bulundu.

Süper Lig'in şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası'nın kazananı Beşiktaş Süper Kupa finalinde karşı karşıya geldi.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan derbiyi Beşiktaş 5-0 gibi farklı bir skorla kazandı. Süper Kupa’yı en son 2021 yılında müzesine götüren Beşiktaş, 2 sezonun ardından yeniden şampiyon oldu.

Siyah-Beyazlılar'a kupayı getiren golleri 1 ile 81'inci dakikada Ciro Immobile, 58'inci dakikada Jonas Svensson, 90+1'inci dakikada Rafa Silva ve 90+2'nci dakikada Mustafa Hekimoğlu kaydetti.

ERMAN TOROĞLU'NDAN GALATASARAYLILAR'I KIZDIRACAK YORUM

Son şampiyon Galatasaray'ın sezonun ilk maçında farklı mağlup olması spor kamuoyunun gündemine oturdu. Tarihi maçı değerlendiren eski hakem Erman Toroğlu ise Galatasaray camiasını kızdıracak ifadeler kullandı.

Eski TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye atıfta bulunan Toroğlu, "Sanki Galatasaraylı futbolcular Büyükekşi'nin gittiğine çok üzülmüşler gibi geldi bana. Büyükekşi olsaydı daha mutlu oynarlardı. 5 takım Büyükekşi ile beraber oynuyordu." dedi.



Haber Kaynağı : 12punto

Beşiktaş Ciro Immobile Erman Toroğlu Galatasaray Mehmet Büyükekşi