Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Eyüpspor bombayı patlatıyor! O yıldızla görüşülüyor

Eyüpspor, Arda Turan liderliğinde Süper Lig'e yükselişinin ardından transferde bomba bir hamle yapmaya hazırlanıyor. İstanbul ekibi, Arjantinli yıldız Manuel Lanzini ile temaslara başladı.

Eyüpspor bombayı patlatıyor! O yıldızla görüşülüyor

Eyüpspor’un, Arda Turan liderliğinde gelecek sezon Süper Lig’de mücadele etmeye hazırlandığı ve transfer çalışmaları kapsamında Arjantinli yıldız Manuel Lanzini ile temaslara başladı.

İstanbul temsilcisi, 2024-25 sezonu için güçlü bir kadro oluşturmayı hedefliyor ve bu doğrultuda, uzun süredir Süper Lig devlerinin de ilgi gösterdiği Lanzini’nin transferi için görüşmeler yürütüyor.

TRT Spor’un haberine göre, Eyüpspor’un Lanzini ile maliyet konusunda görüşmelerini sürdürdüğü ve pazarlıklarda istenen seviyeye ulaşılması halinde sözleşme imzalanacağı belirtildi.

Lanzini, 7 yıllık West Ham United macerasının ardından altyapısından yetiştiği River Plate’e geri dönmüş ve mevcut sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. 31 yaşındaki oyuncunun River Plate ile +1 yıllık opsiyon hakkı da bulunmakta3. Bu sezon 5 maçta 125 dakika süre alan Lanzini, takımına 1 asistlik katkı sağladı.


Haber Kaynağı : 12punto

Arda Turan Eyüpspor River Plate Süper Lig West Ham United Manuel Lanzini