Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurulu'na hazırlanıyor

Fenerbahçe yarın yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'na kilitlendi. Toplantıda "ligden çekilme" ihtimali de görüşülecek.

Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurulu'na hazırlanıyor

Fenerbahçe Yönetimi, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'da üye çoğunluğunu sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yarınki toplantıda "ligden çekilme" ihtimalinin de görüşülecek olması, Fenerbahçe camiasında büyük bir merak uyandırdı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Fenerbahçe'nin 40 bin üyesinin yarısından fazlasının, yani en az 20 bin kişinin toplantıya katılması gerekiyor. Bu sayede kongrenin yasal olarak gerçekleşmesi mümkün olacak.

YÖNETİM SEFERBER OLDU

Fenerbahçe Yönetimi, kongreye katılımı artırmak için çeşitli çalışmalar yürütüyor. Başta şehir dışından gelecek üyeler için ulaşım organizasyonu olmak üzere, her türlü kolaylığın ve desteğin gösterilmesi için adımlar atıldı.

Üyelere cep telefonu mesajları ile anket gönderilerek, kongrenin gerçekleşmesi için gerekli üye sayısına ulaşılacağı sinyali alındı. Anket dışında da üyelere her gün mesajlar gönderilerek katılım çağrısı yapılıyor.

TOPLANTI GECE YARISINA KADAR SÜREBİLİR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un konuşmalar için süre sınırlaması istemediği toplantının gece yarısına kadar sürmesi bekleniyor. Genel kurulda sadece iftar arası verilecek.


Haber Kaynağı : 12punto

Fenerbahçe genel kurul