Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fenerbahçe'de ayrılık sinyali: '24 saat içinde gerçekleşebilir'

Fenerbahçe'nin Belçikalı yıldızı Michy Batshuayi'nin takımdan ayrılacağı söylentiler arasında. Batshuayi ile İskoç devi Rangers'ın ilgilendiği belirtildi.

Fenerbahçe'de ayrılık sinyali: '24 saat içinde gerçekleşebilir'

Fenerbahçe'de bu sezon istediği süreleri bulamayan ve ligde yalnızca 3 gol atabilen Michy Batshuayi ile İskoçya'nın Rangers takımının ilgilendiği ileri sürüldü.

AYRILMAK ÜZERE

The Scottish Sun'ın haberine göre, İskoç kulübü, Batshuayi'yi kısa vadeli bir anlaşmayla kadrosuna katmak amacında. Haberde Belçikalı golcünün, sezon sonunda opsiyona kalacak sözleşmesi için yeni bir anlaşma sağlanamadığı ve Fenerbahçe'den ayrılmak üzere olduğu iddia edildi.

CLEMENT, 24 SAAT İÇİNDE İKNA ETMEYE ÇALIŞACAK

Rangers'ın Belçikalı teknik direktörü Philippe Clement'in, önümüzdeki 24 saat içinde yapacağı görüşmeyle vatandaşını ikna etmeye çalışacağı öğrenildi.

İskoç takımı bu hafta İspanya'da devre arası kampına girecek. Clement'in, Batshuayi'yi bu kampa yetiştirmek istediği kaydedildi.

EVERTON'DA TAKİPTE

Belçikalı santrafor ile İngiltere'den Everton takımının da ilgilendiği belirtildi. İngiliz ekibinin, golcü oyuncuyu kiralamak istediği iddia edildi.


Haber Kaynağı : 12punto

Batshuayi Fenerbahçe Glasgow Rangers