Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fenerbahçe'de Crespo ve Lincoln'ün durumları belli oldu

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde satın alma opsiyonuyla kiraladığı Lincoln ve Miguel Crespo için yeni kulüplerinden karar çıktı. Lincoln ve Miguel Crespo'nun opsiyonlarının kullanılacağı öne sürüldü. Fenerbahçe'nin iki futbolcunun satışından ciddi bir gelir elde edebilir.

Fenerbahçe'de Crespo ve Lincoln'ün durumları belli oldu

Ara transfer döneminde satın alma opsiyonuyla Fenerbahçe'den ayrılan Miguel Crespo ve Lincoln Henrique için yeni takımlarından karar çıktığı öne sürüldü.

Sabah'ın haberine göre Bragantino Lincoln'den, Rayo Vallecano da Miguel Crespo'nun performansından memnun kaldı. İki kulübün de Lincoln ve Miguel Crespo'nun opsiyonunu kullanacağı belirtildi.

Öte yandan Fenerbahçe'nin Lincoln ve Miguel Crespo'dan elde edeceği bonservis geliri de ortaya çıktı. Buna göre Sarı-Lacivetliler Lincoln'den 6, Miguel Crespo'dan ise 4 milyon euro kazanacak. Fenerbahçe'nin böylece bu iki oyuncunun satışından 10 milyon euro'luk gelir elde etmesi bekleniyor.

Crespo'nun sözleşmesi gereği 4 milyon euroluk ücretin yüzde 20'si Estoril'e verilecek.

CRESPO VE LİNCOLN'ÜN PERFORMANSI 

Miguel Crespo, Rayo Vallecano ile ligde 4 maça çıkarken, Lincoln ise Bragantino'da 6 maçta boy gösterdi ve 1 asistlik skor katkısı verdi.



Haber Kaynağı : 12punto

Ara transfer dönemi Bragantino Crespo Lincoln Henrique