Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fenerbahçe'den Becao müjdesi

Süper Lig'de lider konumda bulunan Fenerbahçe'de sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan Rodrigo Becao'dan müjdeli haber geldi.

Fenerbahçe'den Becao müjdesi

Fenerbahçe Spor Kulübü, uzun süredir sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalan Rodrigo Becao ile ilgili heyecan verici bir gelişmeyi taraftarlarıyla paylaştı. Becao'nun düz koşulara başlaması, sarı-lacivertli taraftarları sevindirdi.

Fenerbahçe'nin Serie A ekibi Udinese'den transfer ettiği Brezilyalı stoper Rodrigo Becao, sezon başındaki performansıyla dikkat çekmiş ve sarı-lacivertli formayla iyi bir uyum yakalamıştı. Ancak 27 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Pendikspor maçında geçirdiği ciddi sakatlık sonucu uzun bir süre sahalardan uzak kalmıştı.

Hamstring grubunda (biseps femoris) tendon kopması tespit edilen Becao, ameliyat olmuş ve iyileşme sürecine girmişti. Kasım ayından bu yana forma giyemeyen oyuncudan gelen müjdeli haber, Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandırdı. Kulüp, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla Becao'nun düz koşulara başladığını duyurdu. Fenerbahçe'nin Samsunspor maçına yeteişceği düşünülen Becao'nun beklenenden önce sahalara dönmesi bekleniyor.

Bu gelişme, tecrübeli savunma oyuncusunun iyileşme sürecinde önemli bir aşamaya geldiğini gösterirken, taraftarlar da sosyal medyada bu habere büyük ilgi gösterdi. Rodrigo Becao'nun tekrar sahalara dönmesi, Fenerbahçe'nin savunma hattında güç kazanması anlamına gelecek.


Haber Kaynağı : 12punto

Fenerbahçe Rodrigo Becao