Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fenerbahçe'den Dursun Özbek'e '6 Şubat' yanıtı

6 Şubat depremleri sonrası Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bölgeye yeteri kadar destekte bulunmadığını ve kendilerinin deprem bölgesine 100 tır sevk ettiklerini söyleyen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşuyuz diye övünüyorsunuz. Eee neredesiniz orada?" dedi. Fenerbahçe, Özbek'e resmi sitesi üzerinden cevap verdi.

Fenerbahçe'den Dursun Özbek'e '6 Şubat' yanıtı

6 Şubat depremlerinden sonra bölgeye 100 tır sevk ettiklerini ifade eden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşuyuz diye övünüyorsunuz. Eee neredesiniz orada?" diyerek Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı hedef almıştı.

Sarı-lacivertlilerin resmi internet sitesinden konuyla ilgili şu açıklama yapıldı:

"Bugün Dursun Özbek’in Kulübümüzü de hadsizce hedef aldığı, 'Ey Fenerbahçeliler, ey Beşiktaşlılar. Bölge insanı çok kötü durumda. Biz bugün temel atma törenine geldik TOKİ'yle. 100 tane de gelin siz yapın. Fenerbahçeliler 150 yapın, bizi burada geçin. O ki yeşil sahada geçemiyorsunuz, burada geçin' sözlerini utançla takip ettik.

Binlerce canımızı kaybettiğimiz, ülkemizin yaşadığı en büyük acılardan biri olan deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalıştığımız, renkleri, ayrılıkları, kavgaları bir kenara bırakıp omuz omuza bölgedeki insanlarımıza bir nebze destek olmayı amaçladığımız bir durumda, futbol propagandası yapan bir insanın, insani değerlerini sorguluyoruz.

Bu konuda söylenecek çok sözümüz, verilecek cevaplarımız olduğunu, Ancak ülkemizin, toplumumuzun ve her şeyden önce depremden etkilenen kıymetli halkımızın gündemini böylesine akıl almaz bir yaklaşımla meşgul etmekten imtina ettiğimizi vurgulamak istiyoruz. Bu şahsın ortaya koyduğu acınası tutumu, vicdanı olan herkesin ve kamuoyunun takdirine bırakıyoruz."


Haber Kaynağı : 12punto

6 Şubat Beşiktaş Fenerbahçe Galatasaray

İlgili Haberler