Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,9216
Dolar
Arrow
34,0763
İngiliz Sterlini
Arrow
45,0830
Altın
Arrow
2804,0000
BIST
Arrow
9.975

Fenerbahçe'den Galatasaray'a yanıt: 'Kendi işlerine baksınlar'

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Göztepe maçında yaşanan olaylarla ilgili Galatasaray ve Göztepe'nin açıklamalarına yanıt verdi. Kızılhan, olayların provokasyon olduğunu belirtti.

Fenerbahçe'den Galatasaray'a yanıt: 'Kendi işlerine baksınlar'

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Göztepe maçında yaşanan olaylarla ilgili kulüp televizyonu FBTV’de açıklamalarda bulundu. Kızılhan, Galatasaray’ın olaylara dair yaptığı açıklamaya tepki gösterirken, yaşanan olayların detaylarını da aktardı.

KENDİ İŞLERİNE BAKSINLAR

Kızılhan, maçta yaşanan olumsuzlukların ardından Galatasaray Başkanının olaylara dair yorumlarına yanıt verdi. Kızılhan, "Başkan Dursun Özbek bu hadise yaşanırken statta mıydı, değil miydi, o konu aydınlanırsa sevinirim. Onlar kendi işleriyle uğraşsınlar, birçok problemleri var" ifadelerini kullandı. Ayrıca Göztepe'nin açıklamasının inanılır gibi olmadığını belirtti.

MAÇ GÜNÜ YAŞANANLAR AKILALMAZ 

FBTV’ye konuşan Kızılhan, maç öncesi ve sırasında yaşananlarla ilgili şunları söyledi: 

"Maç günü yaşananlar akılalmaz. Önümüze düşen görüntüler bizi şoke etti. Nerede görülmüş bir takımın formasının yakılması? Kimdir bu insanlar? Yazık, günah! Bir taraftarımızın forması üzerinden çıkarıldı, bu gasp değil mi? Emniyet güçleri ne yapıyor? Taraftarımıza orantısız güç uygulandı ve biber gazı kullanıldı."

Göztepeli yöneticilere dair de eleştirilerde bulunan Kızılhan, "Maç öncesi, ilk yarı ve maç sonu Göztepeli yöneticileri görmedim. Sadece TFF yetkilileri bizimleydi" dedi. Ayrıca, Fenerbahçe yöneticilerinden Alper Alpoğlu’nun biber gazından etkilendiğini belirtti.

 


Haber Kaynağı : 12punto

Fenerbahçe Galatasaray