Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ferdi Kadıoğlu için astronomik bonservis bekleniyor!

Fenerbahçe, Avrupa'nın dev kulüplerinin ilgisini çeken Ferdi Kadıoğlu'ndan astronomik bonservis geliri elde etmeyi planlıyor.

Ferdi Kadıoğlu için astronomik bonservis bekleniyor!

Avrupa'nın dev kulüplerinin ilgisini çeken Ferdi Kadıoğlu'nun transferi için Fenerbahçe'de hareketlilik yaşanıyor.

Sarı-Lacivertliler, milli futbolcudan yüksek bonservis geliri elde etmeyi planlarken, sezon sonunda ayrılık ihtimali de gündemde.

ALİ KOÇ'TAN AYRILIK İMASI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz ay katıldığı bir programda Ferdi Kadıoğlu'nun geleceğiyle ilgili, "Benim tahminim Ferdi Kadıoğlu sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacak" ifadelerini kullanarak ayrılık ihtimalini ima etti.

ASTRONOMİK BONSERVİS BEKLENTİSİ

Fenerbahçe, Avrupa'nın dev kulüplerinin ilgisini çeken Ferdi Kadıoğlu için astronomik bir bonservis geliri bekliyor. Sarı-Lacivertliler, astronomik tekliflerin dışında hiçbir teklifi değerlendirmeye almayacak.

ARSENAL VE NAPOLİ SIRADA

TRT Spor'un haberine göre, Ferdi Kadıoğlu için teklif yapmayı planlayan takımların başında Arsenal ve Napoli geliyor. İtalyan ekibi Napoli'nin, Ferdi Kadıoğlu için 25 milyon Euro bonservis bedeli ödemeyi planladığı da gelen haberler arasında.

Ferdi Kadıoğlu, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 41 resmi maça çıktı ve 3 gol, 4 asistlik skor katkısı sağladı. Milli takımda da forma giyen 24 yaşındaki futbolcu, gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı.


Haber Kaynağı : 12punto

Fenerbahçe Ferdi Kadıoğlu Transfer