Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Feyyaz Uçar'dan Semih Kılıçsoy tepkisi: 'Ağlamaklı bir halde beni aradı'

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, A Milli Takım'dan çıkarılıp Ümit Milli Takım'a gönderilen Semih Kılıçsoy'a tepki gösterdi.

Feyyaz Uçar'dan Semih Kılıçsoy tepkisi: 'Ağlamaklı bir halde beni aradı'

Beşiktaş Kulübü, Semih Kılıçsoy'un A Milli Futbol Takımı kadrosundan çıkarılıp Ümit Milli Takım aday kadrosuna dahil edilmesine tepki gösterdi. Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, bu konuda sert açıklamalarda bulundu.

NTV'ye konuşan Uçar, "Semih Kılıçsoy, ağlamaklı bir halde beni aradı. 'Hocam üç gündür buradayım. Hiçbir teknik, taktik idmana alınmadım. Beni buradan alır mısınız?' diyor. Ne kadar acı bir şey! Bir yönetici için bunu duymaktan daha acı bir şey var mı? 'Hocam çok mutsuzum, beni alabiliyorsanız alın' dedi. 'Oğlum, orası milli takım, oradan alınmak gibi bir şey olmaz' dedim. Çok mutsuz olduğunu söyledi çocuk. Bizim derdimiz, oyuncumuza yapılan kötü tavır. Yoksa milli takım tamamen Beşiktaş'tan oluşsun demiyoruz. Hak eden oynasın diyoruz. dedi.

"ARDA GÜLER'E YAPAMAZLARDI"

Uçar, konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Karşı tarafta değişen bir şey yok. Bu şekildeki bir tavrı, Arda Güler'e ya da başka bir oyuncuya yapamazlardı. Ümit Milli Takım'ın önemli bir maçı olduğu söyleniyor. Ümit Milli için yaşı tutan birkaç tane oyuncumuz daha var, o zaman onlar niye gitmedi? Bir tek Ahmetcan Kaplan ve Semih gitti. Ben hafta sonu Ajax maçını izlemeye gittim, sahanın en iyisiydi Ahmetcan. Sadece Semih'e değil, o çocuğa yapılan da bir haksızlık var."

"YAPTIKLARI ŞEYDEN UTANACAKLAR"

Uçar, "Beşiktaş'ın maçına gelen ciddi bir kitle var, birçoğu Semih'i izlemeye geliyor. Konuştukça batıyorlar, sussunlar bari. En önemlisi bizim çocuğumuzun üzülmesi. Üzerine düşünülmemiş bile, 'İşte onları da alt takıma yollarız, oynarlar' şeklinde alınmış bir karar. Bunu bize daha net açıklamaları gerekirdi. Açıklamalar, yapılan şeyden daha kötü ve daha berbat. Semih'e bu hareketi layık görenler, yaptıkları şeyden utanacaklar!" diyerek tepkisini dile getirdi.


Haber Kaynağı : 12punto

Feyyaz Uçar Beşiktaş Semih Kılıçsoy