Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Galatasaray Süper Lig'de Hatayspor'u ağırlıyor: İşte ilk 11'ler

Süper Lig lideri Galatasaray, Süper Lig'in 31. haftasında Hatayspor'u konuk edecek. Bu önemli mücadelenin ilk 11'leri belli oldu.

Galatasaray Süper Lig'de Hatayspor'u ağırlıyor: İşte ilk 11'ler

Galatasaray, Süper Lig'in 31. haftasında Hatayspor'u ağırlayacak. Ali Sami Yen Stadyumu'nda saat 20.30'da başlayacak maçı, hakem Ali Şansalan yönetecek. VAR hakemi olarak ise Serkan Tokat görev alacak. 

GALATASARAY 81 PUAN TOPLADI

Sarı-kırmızılılar, 31. hafta öncesinde gösterdiği başarılı performansla dikkat çekti. Galatasaray ligin geride kalan 30 maçlık bölümünde 26 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. 81 puan toplayan Galatasaray, haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde lider girdi.

HATAYSPOR DÜŞME HATTINDAN UZAKLAŞMAK İSTİYOR

Atakaş Hatayspor ise 7 galibiyet, 12 beraberlik ve 11 mağlubiyetle 33 puan elde etti. Akdeniz ekibi böylelikle averajla 15. sırada yer aldı. Süper Lig’in sona ermesine 8 hafta kala Hatayspor, Galatasaray karşısında alacağı puan veya puanlarla düşme hattından uzaklaşmak istiyor. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Kasımpaşa maçından sonra 2 maç ceza verilen Günay, Akdeniz temsilcisine karşı kadroda yer alamayacak.

OKAN BURUK REKOR PEŞİNDE

Süper Lig'de geçen sezon son 3, bu sezon da 15 iç saha maçından galibiyetle ayrılarak Mircea Lucescu'nun 18 maçlık iç saha galibiyet serisi rekoruna ortak olan Okan Buruk, takımının Hatayspor maçını da kazanması halinde Rumen teknik adamın rekorunu geride bırakacak.

İşte Galatasaray-Hatayspor maçının ilk 11'i 

Galatasaray: Muslera, Barış Alper, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Ziyech, Mertens, Wilfried Zaha, Mauro Icardi

Hatayspor: 



Haber Kaynağı : 12punto

Galatasaray Hatayspor Süper Lig Okan Buruk