Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,0377
Dolar
Arrow
34,0303
İngiliz Sterlini
Arrow
45,3604
Altın
Arrow
2830,0000
BIST
Arrow
9.975

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce istifa etti: Acil durum toplantısı düzenlenecek

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce'nin istifa ettiği, kurulda yer alan 3 kişinin daha istifa edeceği öne sürüldü.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce istifa etti: Acil durum toplantısı düzenlenecek

Galatasaray'da Young Boys mağlubiyeti sonrası sıcak bir gelişme yaşandı.

Sports Digitale'dan Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Galatasaray Yönetim Kurulu bugün saat 18.00'de 'Acil' koduyla toplanma kararı aldı. Ali Yüce istifasını verirken, yönetim kurulunda yer alan 3 ismin daha istifa etmeyi düşündüğü öne sürüldü. 

KARAKULLUKÇU'DAN İMZA İDDİASI

Spor yorumcusu Uğur Karakullukçu, gazeteci Fatih Altaylı'nın gündeme getirdiği biletlerin taraftar gruplarına verildiği ve bu nedenle soruşturma başlatıldığı yönündeki iddialara ilişkin kulüpten yapılan açıklamada yönetim kurulundan onay alınmadığını öne sürmüş ve birçok yönetim kurulu üyesinin rahatsız olduğunu söylemişti.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadeler yer almıştı:

"Galatasaray Spor Kulübü üyelerinin teveccühüyle seçildiğimiz andan itibaren tek amacımız vardı: Bize emanet edilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirmek...

Bugün geldiğimiz noktada görüyoruz ki yönetim kurulumuza ve birlikte görev yaptığımız arkadaşlarımıza yapılan eleştiriler sınırı aşmış, haksız ithamlar ve ahlaksız iftiralara dönüşmüştür.

Önce bir soruşturma var yalanıyla başlayan, sonra yönetim kurulu üyelerimizden bazılarının bu suçlamayla ifadeye çağrıldığı iftirasıyla devam eden spekülasyonların sahiplerini en kısa zamanda iddialarını ispatlamaya davet ediyor; eğer ispatlayamazlar ise kendilerine Galatasaray düşmanlarına karşı verdiğimiz mücadelenin aynısını vereceğimizi ilan ediyoruz.

Bu konuda bugüne kadar aldığımız ve alacağımız tüm aksiyonları yarın kamuoyuyla paylaşacağız.

Öncesinde bu sezonun bizim için en önemli maçlarından birine çıkacağız ve kazanacağız!

O zamana kadar KONSANTRASYON!"

İMZA SAHİPLERİ ARASINDA YER ALIYOR

İstifa ettiği öne sürülen Ali Yüce Galatasaray Yönetim Kurulu'nda yer alırken; diğer Yönetim Kurulu üyeleri ise şöyle:

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek, Metin Öztür, Niyazi Yelkencioğlu, Mehmet Saruhan Cibara, Eray Yazgan, İbrahim Hatipoğlu, Bora İsmail Bahçetepe, Sedat Artukoğlu, Can Natan, Ali Yüce, Fatih Süleyman Demircan, Ozan Bingöl Yurtsever, Timur Kuban, Emir Aral Tanur, Lara Yılmaz, Ece Bora


Haber Kaynağı : 12punto

Ali Yüce istifa Galatasaray Yönetim Kurulu Uğur Karakullukçu