Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Galatasaray'dan Ankaragücü maçıyla ilgili açıklama: 'Sahanın nerede olduğuna bakmayız, gider oynarız!'

Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk, Süper Lig'deki Ankaragücü maçının Eryaman Stadyumu'nun zeminiyle ilgili gelen soruyu yanıtladı. Öztürk, sahanın sporcu sağlığına uygun olması gerektiğini ve Galatasaray'ın her şartta maçı oynamaya hazır olduğunu söyledi.

Galatasaray'dan Ankaragücü maçıyla ilgili açıklama: 'Sahanın nerede olduğuna bakmayız, gider oynarız!'

Galatasaray'ın 2. Başkanı Metin Öztürk, sponsorluk anlaşması için düzenlenen bir imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Ankaragücü maçıyla ilgili herhangi bir taleplerinin olmadığını belirten Öztürk, kararın Türkiye Futbol Federasyonu'nun vereceğini ifade etti. Eryaman Stadyumu'nun zeminiyle ilgili gelen sorulara yanıt verirken, sahanın sporcu sağlığına uygun olması gerektiğini vurguladı.

Öztürk, "Sahanın neresi olduğuna bakmayız. Gider oynarız. TFF karar verecektir. Deplasmanda oynayacağımız maç için bizim bir talebimiz olamaz. Sahanın sporcu sağlığına uygun olması esastır. İki hafta önce saha felaketti. Orada oynanır, iki takımdan birinde sakatlık olursa bunun vebali o kararı verenlerdedir. Biz çıkar oynarız" şeklinde konuştu.

"ŞAMPİYONLUK EMEKLİLİK İKRAMİYESİ DEĞİL"

Ayrıca, sarı-kırmızılı takımın dün Fenerbahçe maçının ardından yaptığı paylaşımla ilgili olarak, rakip takımın sahada kazanamadığında farklı yaklaştığını ve algı operasyonu yürüttüğünü dile getirdi. Öztürk, "Şampiyonluk bir emeklilik ikramiyesi değil. 20 takım var. En az 6-7 takım düşme potasında. Herkes can derdinde. 5-6 takım Avrupa yarışında. Başkanımız gerekli açıklamayı yaptı. 2 tane net kırmızı kartı verilmedi. Her konuda her meslekte işini iyi ve kötü yapanlar vardır. Dün iki tane net verilmeyen bir kırmızı kart ve ilginç bir penaltı var. Kulübümüz gerekli cevapları veriyor" dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

Ankaragücü Galatasaray Metin Öztürk Türkiye Futbol Federasyonu