Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Galatasaray’ın 4 yıldızı takımdan ayrılabilir! Cazip teklifler var…

Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da 4 yıldız, Avrupa ve Suudi Arabistan ekibinin transfer listesine girdi. Galatasaray'ın transfer için cazip teklifler aldığı öne sürüldü.

Galatasaray’ın 4 yıldızı takımdan ayrılabilir! Cazip teklifler var…

Süper Lig'de 102 puan toplayarak 24. kez şampiyonluk kupasını müzesine götüren Galatasaray'da birçok futbolcu sergilediği performansla sezona damga vurdu.

Sarı-Kırmızılılar'da Kerem Aktürkoğlu'nun yanı sıra 4 futbolcunun daha Avrupa ve Suudi Arabistan ekiplerinin kıskancında olduğu iddia edildi.

Milliyet'in haberine göre, Barış Alper Yılmaz, Abdülkerim Bardakcı, Davinson Sanchez ve Kaan Ayhan'a çeşitli teklifler var.

Okan Buruk'un jokeri haline gelen Barış Alper Yılmaz için Aston Villa, West Ham United ve Napoli'nin önümüzdeki günlerde resmi teklif yapacağı belirtildi.

Galatasaray'ın Konyaspor'dan transfer ettiği Abdülkerim Bardakcı için de Suudi Arabistan ve Rusya'dan cazip teklifler olduğu iddia edildi.

Sezon başında Tottenham'dan 9,5 milyon Euro'ya transfer edilen Davinson Sanchez için Napoli'nin teklif hazırladığı kaydedildi.

Öte yandan İtalyan ekibi Fiorentina'nın Kaan Ayhan için devreye girdiği ifade edildi.


Haber Kaynağı : 12punto

Barış Alper Yılmaz Galatasaray Davinson Sanchez Kerem Aktürkoğlu Kaan Ayhan Okan Buruk