Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Gana, Afrika Kupası'ndan elendi! Yıldız stoperler Süper Lig'e dönüyor

Afrika Uluslar Kupası B Grubu son maçında Mozambik ile 2-2 berabere kalan Gana, turnuvaya veda etti. Gana kadrosundaki Fenerbahçeli Alexander Djiku ve Beşiktaşlı Daniel Amartey'in kısa süre içinde Türkiye dönmeleri ve takımlarına katılmaları bekleniyor.

Gana, Afrika Kupası'ndan elendi! Yıldız stoperler Süper Lig'e dönüyor

Gana, Afrika Uluslar Kupası'nda B Grubu'nda Mozambik ile 2-2 berabere kalarak turnuvaya veda etti. Fenerbahçeli Alexander Djiku ve Beşiktaşlı Daniel Amartey'in Gana kadrosunda yer aldığı maçın ardından, kısa süre içinde Türkiye'ye dönmeleri ve takımlarına katılmaları bekleniyor.

Gana, Alassane Outtara Stadyumu'nda oynanan maçın 90. dakikasına 2-0 önde girmesine rağmen, uzatma dakikalarında yediği gollerle sahadan 2-2 beraberlikle ayrılarak turnuvadan elendi. Maçta Gana'nın gollerini 15 ve 70. dakikalarda penaltıdan atan Jordan Ayew kaydederken, Mozambik'in gollerini 90+1'de penaltıdan Geny Catamo ve 90+4'te Reinildo Mandava attı.

Grubu 2 puanla tamamlayan Gana ve Mozambik, turnuvaya veda etti. B Grubu'nu Yeşil Burun Adaları lider tamamlarken, Mısır ikinci olarak bir üst tura çıktı.

Gana'da forma giyen Alexander Djiku 90 dakika sahada kalırken, Daniel Amartey ise 72. dakikada oyuna dahil oldu. Djiku ve Amartey'in kısa süre içinde Türkiye'ye dönmeleri bekleniyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Afrika Uluslar Kupası Beşiktaş Daniel Amartey Fenerbahçe Alexander Djiku