Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Göztepe’nin Süper Lig’e çıkmasına bir adım kaldı

Türk futbolunun ve İzmir’in köklü takımlarından Göztepe adım adım Süper Lig’e yaklaşıyor. Deplasmanda Giresunspor’u 3-0 mağlup eden sarı kırmızılılar, 32. hafta oynayacağı Gençlerbirliği maçını kazanmaları halinde Süper Lig’e yükselecek.

Göztepe’nin Süper Lig’e çıkmasına bir adım kaldı

İki sezon önce TFF 1. Lig’e düşen Göztepe yeniden Süper Lig’e çıkacağı anı bekliyor. 31. Haftada deplasmanda karşılaştığı Giresunspor’u 3-0 yenen lig 2.si Göztepe puanını 63’e yükseltti. En yakın takipçileri Sakaryaspor’un Keçiörengücü’nü 2-1, Çorum FK’nın Adanaspor’u 2-0 mağlup etmesi nedeniyle Süper Lig’e yükselmeyi matematiksel olarak garantiye alamadı.

Hafta sonunda (32. Hafta) oynayacağı Gençlerbirliği maçına mutlak 3 puan için çıkacak olan Göztepe, kazanması halinde Süper Lig’e yükselecek. Beraberlik halinde ise en yakın takipçisi olan Çorum FK’nın puan kaybını bekleyecek. Çorum FK’nın galibiyeti halinde ise hedefini son 2 haftaya taşıyacak.

Taraftar sayısı açısından önde gelen kulüplerden olan Göztepe’nin Gürsel Aksel Stadı’nın şölen alanına çevrilmesi için hazırlıkların yapılacağı öğrenildi.

Sarı kırmızılılar 2021-22 sezonunda ligin bitimine 4 hafta kala küme düşmüştü.



Haber Kaynağı : 12punto

1. Lig Göztepe Süper Lig