Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Hande Baladın'ın hikayesi belgesel oluyor!

Eczacıbaşı Dynavit'in milli oyuncusu Hande Baladın'ın kariyerine odaklanan "Baladın" belgeseli bu ay izleyiciyle buluşacak.

Hande Baladın'ın hikayesi belgesel oluyor!

Eczacıbaşı Dynavit'in milli oyuncusu Hande Baladın'ın kariyerine odaklanan "Baladın" belgeseli, nisan ayında belgeselseverlerle bulaşacak.

Red Bull'dan yapılan açıklamaya göre belgesel, A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Eczacıbaşı Dynavit’in yıldız oyuncusu Hande Baladın’ın kariyerindeki dönüm noktaları, öne çıkan özellikleri ve günlük rutinlerine yoğunlaşıyor.

Kariyeri boyunca orta oyuncu, pasör çaprazı ve smaçör olarak görev alan Baladın’ın mevkilere adaptasyonu ve maçlara hazırlıkları, Red Bull TV’de gösterime girecek belgeselde öne çıkan noktalar arasında bulunuyor.

Belgeselin uzun emekler sonunda ortaya çıktığını belirten Hande Baladın, "İsmimi taşıyan bir belgeselin yapılması benim için gerçekten gurur verici. Muhteşem bir ekip ile böylesine güçlü bir yapım gerçekleştirdiğimiz için Red Bull’a teşekkür ediyorum. Umuyorum belgesel izleyicinin de beğenisini kazanır" ifadelerini kullandı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, Vakıfbank Başantrenörü Giovanni Guidetti, Eczacıbaşı Dynavit’in yıldızları Tijana Boskovic ve Simge Aköz de belgeselde yer alıyor.


Haber Kaynağı : AA

A Milli Kadın Voleybol Takımı Eczacıbaşı Dynavit Hande Baladın Türkiye Voleybol Federasyonu