Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Icardi’nin görüntüleriyle ilgili Okan Buruk’tan açıklama! 'Montaj görüntüler çıktı'

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 2-1’lik Antalyaspor galibiyetinin ardından PFDK’nın 1 maç ceza verdiği Mauro Icardi hakkında konuştu. Buruk, Icardi’nin görüntülerinin montaj olduğunu söyledi.

Icardi’nin görüntüleriyle ilgili Okan Buruk’tan açıklama! 'Montaj görüntüler çıktı'

Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray sahasında Sergen Yalçın’ın çalıştırdığı Antalyaspor’u ağırladı.

Kerem Aktürkoğlu’nun kaydettiği gollerle müsabakayı 2-1 kazanan Sarı-Kırmızılılar, bu sonuçla birlikte yeniden liderliğe yükseldi.

Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, yayıncı kuruluş beIN Sports’a konuştu.

Avrupa Ligi’ndeki Sparta Prag mağlubiyetinin takımı olumsuz etkilediğini söyleyen 50 yaşındaki teknik direktör, "Antalya takımının ne kadar iyi oynadığını maç öncesi söylemiştim. Ofansif anlamda çok etkililer. Bizim maç başlangıcımız düşüktü. Kendi sahamızdaki başlangıcımız tam istediğimiz gibi değildi. 2-0'a getirsek farklı olabilirdik. İkinci yarı yine penaltıyla maçı bitirebilirdik. Son 2 maçtaki eksiklerimiz çok top kaptırmamız... Bugünkü en büyük sıkıntımız yaptığımız top kayıpları. Kazanmak çok önemliydi. Liderliği tekrar geri aldık. 3 gün sonra kupa maçı var. Sonra Beşiktaş maçı var. İyi değerlendirmek istiyoruz” dedi.

Galatasaray’ın bu sezon iç sahadaki tüm maçları kazandığına vurgu yapan Buruk, “İç sahada performansımız çok iyi. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa kupalarını koyduğumuzda galibiyet yüzdemiz yüksek. İç sahada taraftarımızla çok güçlü oynuyoruz. Kazanmak için oynuyoruz. İki senedir Fenerbahçe ile olan çekişmemiz çok yoğun geçiyor. Her zaman Galatasaray'ın son düzlükteki performansını biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Mauro Icardi'nin cezasının maça saatler kala açıklandığını hatırlatan Okan Buruk, şunları kaydetti:

"Maça saatler kala Icardi'nin ceza aldığını öğrendik. Tüm hazırlığımızı Icardi ile yaptık. Tedbirsiz olarak sevk edildiği halde maçtan saatler önce futbolcumuzun oynamayacağı bize bildirildi. Bu, dünyanın hiçbir yerinde olmayacak bir şey. Maç pazar günü oynansaydı Icardi sahada olacaktı. Pazartesi olduğu için oynayamadı. Bu da bizi olumsuz etkiledi. Olumsuz bir haftanın ardından Icardi'nin bu hafta oynatılmaması bizi psikolojik anlamda geri itti. Genel olarak baktığımızda kazanmamız gereken bir maçtı. Kazanarak yolumuza devam ediyoruz. Bu yoğun fikstürde her türlü fedakarlığı yapan oyuncularımı tebrik ediyorum. 25 Temmuz'dan bu yana 43 maç oynadık. Bu kadar sert bir fikstürde ligde rekor bir puan ortalamasına ulaştık. Bu da kolay bir şey değil. Bazen iyi oynuyorsunuz, bazen iyi oynamadan kazanıyorsunuz. Ana amacımız kazanmak. Bir sonraki maç daha iyi olmak zorundayız. Bundan sonra 3 gün arayla 2 maç yapacağız. Zor bir periyottan geçiyoruz ama devamında haftada tek maça düşeceğiz. Avrupa'dan elenmeyi istemiyorduk ama iyi yanından baktığımızda son bölümde lige daha çok odaklanacağız."

"MONTAJ GÖRÜNTÜLER ÇIKTI"

Galatasaray Teknik Direktörü Buruk, Mauro Icardi'nin ceza almasına neden olan MKE Ankaragücü maçındaki görüntülerin montaj olduğunu ileri sürdü.

MKE Ankaragücü müsabakasının üzerinden çok zaman geçtiğini aktaran Buruk, "Montaj görüntüler çıktı. Icardi'nin net hatırladığı bir şey yok. Maç içinde birçok oyuncu ile ilgili bu görüntüler çıkartılabilir. Icardi'nin Türkiye'de bu tür şeylerin içinde hiç olmadı. Sadece futboluyla ön plana çıkan, Galatasaray için en iyisini yapmaya çalışan biri. Bugün oynamaması üzdü ve onun için de sürpriz oldu. Bir sonraki maç için hazır hale gelecek. Oynamaması hepimiz için sürpriz oldu. Bir anda bu kadar önemli oyuncunun dışarıda kalması bizim için zorlayıcı bir unsurdu." ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Antalyaspor beIN Sports Galatasaray Mauro Icardi Okan Buruk