Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İsmail Kartal'dan Batshuayi açıklaması!

Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray'a konuk oluyor. Dev derbi öncesinde Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Dzeko yerine Batshuayi tercihiyle ilgili konuştu.

İsmail Kartal'dan Batshuayi açıklaması!

Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Lig'in 37. haftasında RAMS Park'ta karşı karşıya geliyor. Zorlu maç öncesinde Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal konuştu.

İsmail Kartal açıklamasında, "Öncelikle şurdan başlamak istiyorum sezon başından bu yana çok ağır gündemlere maruz kaldık, kalmaya da devam ediyoruz. İlk maçta çok ciddi sakatlıklarımız vardı. Bugün de 6 tane eksikle buraya geldik. Bugün de Fenerbahçe'yi en iyi temsil edecek oyuncularımızla mücadele edeceğiz. Sonuçta buraya biz sezon başından bugüne kadar bütün yaşadıklarımıza rağmen kazanmak için geldik. Burada alacağımız bir 3 puanla her şeyi son haftaya taşıyabileceğimizi düşünüyorum. Bugün de 3 puan alıp her şeyi son haftaya taşımayı düşünüyoruz. " ifadelerini kullandı. İsmail Kartal kanat seçimiyle ilgili olarak, "2 kanat oyuncumuzun 2'si de sakat oraya en yatkın oyuncumuz Szymanski. Biraz da mecbruiyetten bunu yapmak zorundayız. Biz ne olursa olsun bugün 3 puan almak istiyoruz."

BATSHUAYI TERCİHİ

İsmail Kartal, Batshuayi tercihiyle ilgili olarak, "Bizim 3 tane santrformuz var. Dzeko çok tecrübeli. Batshuayi ve Dzeko bize bu sezon çok büyük katkı verdi. Maç maç düşünüyoruz" dedi.



Haber Kaynağı : 12punto

Michy Batshuayi Edin Dzeko Galatasaray Fenerbahçe İsmail Kartal