Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İspanyol basını Arda Güler’in yeni adresini duyurdu! ‘Ancelotti’ye sinirlendi…’

Sakatlığını atlattıktan sonra yeniden sahalara dönen ancak forma şansı bulamayan Real Madrid’in genç yıldızı Arda Güler’in depresyona girdiği iddia edildi. İspanyol basını, teknik direktör Carlo Ancelotti’ye sinirlenen Güler’in yeni adresini de duyurdu.

İspanyol basını Arda Güler’in yeni adresini duyurdu! ‘Ancelotti’ye sinirlendi…’

Yaz transfer döneminde rekor bonservis bedeliyle Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Türk futbolunun genç yeteneği Arda Güler, peş peşe yaşadığı sakatlıklar nedeniyle uzun bir süre sahalardan uzak kaldı.

İyileşmesine rağmen bir türlü istediği süreyi alamayan Arda Güler'le ilgili İspanyol basını çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Son olarak Carlo Ancelotti'nin oyuna sokmaktan son anda vazgeçtiği İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'de bir türlü forma şansı bulamayan milli yıldızın depresyona girdiği ve çok mutsuz olduğu aktarıldı.

Katalan basını, doğum gününde de oynatılmayan Arda Güler'in FC Barcelona'ya gelmediği için pişman olduğunu iddia etti.

"ANCELOTTİ'YE SİNİRLENDİ"

Haberde, son olarak Sevilla karşılaşmasında, formasını giydiği ve oyuna gireceği sırada teknik direktör Carlo Ancelotti'nin gelen golle birlikte Arda Güler'i tekrardan yedek kulübesine oturtmasının, genç yıldızı sinirlendirdiği ifade edildi.

"KİRALIK GÖNDERİLECEK"

Arda Güler'in mutsuzluğunun perde arkasındaki bir diğer sebebin takımdaki genç oyunculara kıyasla daha az süre bulmasından kaynaklandığı vurgulandı. İspanyol basını, Arda Güler'in sezon sonunda Real Madrid'den ayrılma olasılığının yükseldiği belirtildi.

Real Madrid'in Arda Güler'i daha fazla süre alabileceği bir takıma kiralık olarak göndermeyi düşündüğü aktarıldı. İspanyol ekiplerinden Sevilla'nın milli futbolcuyu gündemine dahil ettiği kaydedildi.



Haber Kaynağı : 12punto

Arda Güler Real Madrid Sevilla