Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İspanyol basını yazdı: Süre alamayan Arda Güler maçtan sonra Ancelotti ile tartıştı!

Real Madrid - Athletic Bilbao maçında süre alamayan Arda Güler'in maçtan sonra teknik direktör Carlo Ancelotti ile tartıştığı öne sürüldü.

İspanyol basını yazdı: Süre alamayan Arda Güler maçtan sonra Ancelotti ile tartıştı!

La Liga'da emin adımlarla şampiyonluğa giden Real Madrid, 30. haftada Santiago Bernabeu'da Athletic Bilbao'yu 2-0 mağlup etti.

Kritik mücadelede gözler Arda Güler'e çevrildi. Maça yedek başlayan genç yıldız, 1 dakika bile süre alamadı.

İspanyol basını maçın ardından Arda Güler ile Carlo Ancelotti arasında tartışma yaşandığını iddia etti.

Kulübü yakından takip eden Realmadrid Exclusivo'da yer alan habere göre Real Madrid - Athletic Bilbao maçının ardından hararetli anlar yaşandı. 'Maçtan sonra acil olarak bir araya gelen Güler ve Ancelotti kararı tartıştı' başlığı ile sunulan haberde şu ifadeler yer aldı:

"Arda Güler maçın ardından Ancelotti'yle konuştu ve takımdaki durumuyla ilgili düşüncelerini aktardı. Türk oyuncu, Real Madrid'de fazla oynamıyor ve Bilbao maçın ardından Ancelotti ile, takımdaki durumu hakkında konuşmak istedi.

Arda, hocasına, 'Carlo, sıradan bir oyuncu olmak istemiyorum, başarılı olmak istiyorum' dedi. Türk oyuncu neden bu kadar az dakika oynadığını anlamıyor ama İtalyan hocanın mesajı aynı: Sakin ol...

Arda Güler harika yeteneklere sahip bir futbolcu, Ancelotti ve Real Madrid'in sportif yönetimi de bunu biliyor. Ancak şu anda fiziği elit seviyede değil ve ona zarar veren şey de bu. Arda'ya göre ise çok fazla maç oynamaması ya da sadece maçların son dakikalarında oynaması sinir bozucu."


Haber Kaynağı : 12punto

Arda Güler Real Madrid Carlo Ancelotti