Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

İtalyan devinden Montella'ya yakın takip: Görüşme yapıldı!

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın, teknik direktör arayışında olan Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis ile Roma'da bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi.

İtalyan devinden Montella'ya yakın takip: Görüşme yapıldı!

İtalya Serie A'da kötü bir sezon geçiren Walter Mazzarri ile yollarını ayırmasının ardından Francesco Calzona'yı teknik direktörlük görevine getiren Napoli'de şimdi de Vincenzo Montella sesleri yükseliyor.

La Gazzetta dello Sport'un haberine göre; Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, gelecek sezon takımı emanet edeceği teknik adam için arayışlarını sürdürüyor. İtalyan takımının listesinin ilk sırasında Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın çalıştıran Montella bulunuyor.

Haber detayında İtalyan hocanın Serie A'ya geri dönme tutkusunu hiçbir zaman gizlemediği vurgusu yapılarak, "Montella, şu anda sadece bir fikir olsa bile, Napoli'de görev almak için gereken her şeye sahip" yorumuna yer verildi.

De Laurentiis'in yakın zamanda İtalyan teknik adamla Roma'da tesadüfen karşılaştığı ve ikili arasında samimi bir sohbet gerçekleştiği ifade edildi. Napoli Başkanı'nın görüşmede, Montella'yı Adana Demirspor'daki çalışmaları ve Türkiye Milli Takımı'ndaki başarıları nedeniyle övdüğü belirtildi.

Haberde, bu görüşmenin Napoli'nin teknik direktör seçimine yön verip vermeyeceğinin şimdilik bilinmediği ancak durumun gelecek yaza kadar netleşeceği de ileri sürüldü.



Haber Kaynağı : 12punto

Napoli A Milli Takım Vincenzo Montella Adana Demirspor