Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Jasikevicius: Bizi buraya taşıyan oyuncularımla gurur duyuyorum!

Fenerbahçe Beko koçu Saras Jasikevicius, 73-57 kaybedilen Panathinaikos müsabakasını değerlendirdi.

Jasikevicius: Bizi buraya taşıyan oyuncularımla gurur duyuyorum!

Turkish Airlines EuroLeague Final Four yarı final müsabakasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Berlin’de karşılaştığı Panathinaikos‘a mağlup olarak finale kalamadı.

Sarı lacivertlilerde başantrenör Saras Jasikevicius, karşılaşmanın ardından mikrofon karşısına geçti.

Koç Jasikevicius’un maç sonu açıklamaları şu şekilde:

“Bence maç boyunca kendi oyunumuzu çok fazla oynayamadık. Panathinaikos‘u tebrik ederim. Topu iyi dolaştıramadık. Dolaştırdığımızda da şutlarda isabet bulamadık. Maçın başı bizim için çok zorluydu. Bizi buraya taşıyan oyuncularımla gurur duyuyorum. Ama bugün en iyi oyunumuzu sergileyemedik.” 

''KENDİ İŞİMİZİ YAPMADIK''

Oyunu yorumlamaya devam eden tecrübeli koç, ''Bana bu akşam Monaco ile oynadığımız 4. maçı hatırlattı. Topu hızlı hareket ettiremedik, çok fazla dripling yaptık. Rakibin yaptığı değişikliklerden nasıl faydalanacağımızı bilemedik. Nigel Hayes-Davies switch kısmında daha aktif olmalıydı. Biz kendi işimizi yapmadık'' sözlerini sarf etti.

''GELECEK SEZON UMRUMDA DEĞİL''

Gelecek sezonun umrunda olmadığını söyleyen Sarunas Jasikevicius, ''Fenerbahçe'nin Final Four'a ulaşabileceğini ve kupayı alabileceğini önceden biliyordum.Kaybetmiş olmamız bir trajedi. Buraya her geldiğinizde şampiyonluktan iki maç uzakta oluyorsunuz. Yine çok yaklaşmıştık. Kendimize bakmalıyız, sahaya en iyi halimizle çıkmadık. Gelecek sezon umurumda değil. En önemli şey "şimdi". Elbette gelişmek istiyoruz, bu olacak . Elimizde büyük bir fırsat vardı ama bunu değerlendiremedik. Sezon bizim için sona erdi'' ifadelerini kullandı.

Sarunas Jasikevicius konuşmasını şu sözlerle noktaladı: ''Bu yıl ne öğrenmeliyim? Rakipten bir sayı fazla atmamız gerekiyordu. Ama yapmadık. Gecikme iki takımı da etkiledi. Berbat bir şeydi. Kimseye faydası olmadı. Bunu bir bahane olarak kullanamayız. Panathinaikos daha iyi çalıştı. Nedenini bilmiyorum. Bahane arayamayız."


Haber Kaynağı : 12punto

Turkısh Airlines Euroleague Fenerbahçe Beko Panathinaikos Sarunas Jasikevicius