Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kadıköy'de futbol şöleni! Fenerbahçe gol yağmuru ile turladı...

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında 1. Lig ekibi Adanaspor'u 6-0 mağlup etti ve kupada adını son 16'ya yazdırdı. Batshuayi, Adanaspor ağlarına tam 4 gol gönderdi.

Kadıköy'de futbol şöleni! Fenerbahçe gol yağmuru ile turladı...

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Adanaspor ile karşılaştı.

Ülker Stadyumu'nda oynanan maçı Fenerbahçe 6-0 kazandı. Sarı lacivertli takıma galibiyeti getiren golleri 29. dakikada Lincoln, 39, 50, 68, 71. dakikalarda Michy Batshuayi ve 81. dakikada Mert Hakan Yandaş kaydetti.

Alınan bu sonucun ardından Sarı lacivertli takım Türkiye Kupası'nda adını son 16 turuna yazdıran taraf oldu.

Türkiye Kupası son 16 turu kura çekimi 22 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Fenerbahçe, bir sonraki hafta ligde Samsunspor ile karşılaşacak. Adanaspor ise Şanlıurfaspor deplasmanına gidecek.

DAKİKA - SKOR | FENERBAHÇE 6-0 ADANASPOR

81' GOL | Fenerbahçe, Mert Hakan ile farkı altıya çıkardı. Sağ kanatta topla buluşan Michy Batshuayi savunma arkasına sarkan Emre Mor'a pasını aktardı. Sağ kanattan ceza sahası içine giren Emre altı pasın içerisinde boş kalan Mert Hakan'a pasını aktardı. Mert Hakan'da topu boş ağlara gönderdi.

72' GOL | Batshuayi ile fark beşe çıkıyor. Sağ kanatta topla buluşan Emre Mor savunma arkasına sarkan Batshuayi'ye pasını verdi. Batshuayi rakibini çalımladı ve önünü boşalttı ardından sert bir vuruşla farkı beşe çıkardı.

68' GOL | Batshuayi hat-trick yaptı ve farkı dörde çıkardı. Mert Hakan'ın kullandığı serbest vuruşta ön direkte iyi yükselerek yakın direğe vuruşunu yapan Bathuayi topu ağlara gönderdi.

50' GOL | Fenerbahçe, Batshuayi ile farkı üçe çıkartıyor. Sol kanattan Mert Hakan'ın ortasında Krunic'in arkaya aşırdığı topu Batshuayi tamamladı ve farkı üçe çıkardı.

39' GOL | Fenerbahçe Michy Batshuayi ile farkı ikiye çıkardı. Oosterwolde'nin pasında ceza sahası içinde topla buluşan King solundaki Lincoln ile topu buluşturdu. Sol kanattan ceza sahasına giren Lincoln boş pozisyondaki Batshuayi'ye pasını aktardı ve Batshuayi farkı ikiye çıkardı.

29' GOL | Fenerbahçe, Lincoln ile öne geçiyor. Mert Hakan'ın pasında topla buluşan Lincoln ceza sahasının sol kanadında kalecinin biraz önde olduğunu ve kaleye şutunu yolladı ve top ağlara gitti.

1' Zorlu mücadelede ilk düdük geldi.


Haber Kaynağı : 12punto

Adanaspor Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası