Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kendrick Nunn: “Fenerbahçe Buraya Kaybetmeye Geliyor”

Turkish Airlines EuroLeague’in 26. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, deplasmanda Panathinaikos ile bu akşam kozlarını paylaşacak. Maç öncesinde Panathinaikos'un guard'ı Kendrick Nunn maça dair açıklamalarda bulundu.

Kendrick Nunn: “Fenerbahçe Buraya Kaybetmeye Geliyor”

Turkish Airlines EuroLeague’in 26.haftanın kritik maçında Fenerbahçe Beko, bu akşam saat 22.15'te OAKA'da Panathianikos deplasmanına çıkacak. Temsilcimizin çıkacağı zorlu deplasman öncesinde Panathinaikos cephesinden Kendrick Nunn iddialı açıklamalarda bulundu. Nunn, “Fenerbahçe buraya kaybetmeye geliyor, maç hakkında söyleyeceklerim bundan ibaret” dedi.

Panathinaikos’a geldiği günden beri 13.9 sayı – 2.8 asist – 2.5 ribaund ortalamalarıyla mücadele eden Nunn, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“Maça odağımız yerinde çıkmak istiyoruz. Bugün çok iyi bir antrenman yaptık. Maça fiziksel ve mental olarak hazır gelmeliyiz. Fenerbahçe de iyi bir takım. Dürüst olmak gerekirse onları hafife almayacağız. Şu anda iyi oynuyorlar. Maçlarını izledik ve çok agresif oynadıklarını gördük. Kazanmak için onlara karşı maç planımız var.”

İLK MAÇI FENERBAHÇE KAZANMIŞTI

Sezonun ilk yarısında Ataşehir'de oynanan mücadelede sarı-lacivertliler 83-69’luk skorla galip gelmeyi başarmıştı.

 

 


Haber Kaynağı : 12punto

thy avrupa ligi Fenerbahçe Beko Panathinaikos Kendrick Nunn