Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Liverpool ve Manchester City berabere kaldı: Arsenal lider oldu!

Premier Lig'in 28. haftası dev bir maça tanıklık etti. Tüm dünyanın merakla beklediği maçta Liverpool ve Manchester City karşılaştı. Büyük maç 1-1'lik beraberlikle sona erdi.

Liverpool ve Manchester City berabere kaldı: Arsenal lider oldu!

Liverpool ile Manchester City, Premier Lig'in 28. haftasında Anfield'da karşı karşıya geldi. Sonucu büyük merakla beklenen mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

MANCHESTER CITY STONES İLE ÖNE GEÇTİ

Karşılaşmanın 23. dakikasında Manchester City, akıl dolu bir korner organizasyonuyla golü buldu. Kevin de Bruyne'nin kullandığı köşe vuruşunda Nathan Ake, Liverpool'lu futbolcuları marke ederek Stones'a alan açtı. Ön direkte bomboş pozisyonda topla buluşan Stones, topu ağlara gönderdi.

MAC ALLISTER SKORU BELİRLEDİ

Mücadelenin 2. yarısına etkili başlayan Liverpool, 50. dakikada skora dengeyi getirdi. Kırmızılar'da Mac Allister, penaltıdan attığı golle skoru 1-1'e getirdi ve skoru belirleyen isim oldu.

ARSENAL LİDER OLDU

Liverpool ile Manchester City'nin 1-1 berabere kalmasının ardından Premier Lig'de liderlik koltuğuna Arsenal oturdu. 64 puanlı Arsenal, en yakın takipçisi aynı puanlı Liverpool'un önünde averajla lider durumda. Manchester City ise 63 puanla 3. sırada. 


Haber Kaynağı : 12punto

Arsenal Liverpool Manchester City İngiltere Premier Lig