Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Maçın yıldızı Onuachu konuştu: Dönüşüm kolay değildi

Süper Lig'de Gaziantep FK'yi konuk eden Trabzonspor sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı. Maçın ardından Trabzonspor'un golcüsü Paul Onuachu açıklamalarda bulundu. Onucahu, ''uzun sakatlıklardan dönüp bu şekilde oynamak kolay değil. Kolumdaki tamamıyla iyileşmeme durumu sebebiyle yüzde 100 ile oynadığımı söyleyemem'' şeklinde konuştu.

Maçın yıldızı Onuachu konuştu: Dönüşüm kolay değildi

Süper Lig'in 34.haftasında Trabzonspor Gaziantep FK ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısını 2-0 geride kapatan Trabzonspor, ikinci yarıdaki muhteşem dönüşüyle mücadeleden galibiyetle ayrılmayı başardı. 

Takımı adına 3 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Paul Onuachu maç sonunda açıklamalarda bulundu. 

İlk yarıdan istedikleri oyunu oynayamadıklarını  belirten Onuachu; "ilk yarı en iyi performansımızı gösteremedik. Biraz pasif kaldık, oynamamamız gereken pasları oynadık ama biz büyük bir takımız. Devre arasında hocamız bize öz güven verdi. İkinci yarı sakin bir şekilde oynamamız gereken oyunu oynadık. İlk yarı 'Bu iş bitti' diye düşünebilirdik ama bunu yapmadık, takım halinde bu geri dönüşe imza attık" dedi. 

Sakatlıktan dönüşüyle ilgili gelen soruyu da yanıtlayan yıldız futbolcu; "uzun sakatlıklardan dönüp bu şekilde oynamak kolay değil. Kolumdaki tamamıyla iyileşmeme durumu sebebiyle yüzde 100 ile oynadığımı söyleyemem. Ancak tecrübeli bir oyuncuysanız doğru yerlerde bulunup doğru hamleleri yapabiliyorsunuz. Ben de ikinci devrede bunu yaptım. Daha önemli olan da takım arkadaşlarınızın ne kadar kaliteli olduğunu görmek ve hep birlikte bu sonuca imza atmak" ifadelerini kullandı.



Haber Kaynağı : 12punto

Trabzonspor Paul Onuachu Gaziantep FK