Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Mourinho'dan ilk paylaşım geldi: Ferdi, Samet ve Mert Müldür'ün performansına hayran kaldı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Milli Takım'ın EURO 2024'teki Gürcistan maçını yakından takip etti. Milli formayla sahada olan Ferdi Kadıoğlu, Mert Müldür ve Samet Akaydın’ın performanslarıyla mest olan 61 yaşındaki çalıştırıcı, oyuncularına övgüler yağdırdı

Mourinho'dan ilk paylaşım geldi: Ferdi, Samet ve Mert Müldür'ün performansına hayran kaldı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, sosyal medya hesabından Fenerbahçe'yi etiketleyerek "Day 1" yazısıyla ilk kez antrenman forması giydiği fotoğrafını paylaştı.

ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Teknik adam, A Milli Takım'ın 3-1'lik Gürcistan zaferinin ardından 3 oyuncusunun performansını yakından takip ettiği ve övgüler yağdırdığı öne sürüldü.

Sabah gazetesinin haberine göre; Jose Mourinho, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda önceki akşam oynanan Türkiye-Gürcistan maçını izledi.

Millerin 3-1 kazandığı karşılaşmada özellikle sarı-lacivertli oyuncular Samet Akaydın, Mert Müldür ve Ferdi Kadıoğlu'nu dikkatle takip eden Portekizli çalıştırıcı, mücadele sonrası yönetim ile görüntülü olarak görüşme gerçekleştirdi. 3 oyuncunun da performansını çok beğenen tecrübeli hocanın, özellikle Mert'in attığı gol ile Samet'in son anlarda defansta yaptığı kritik müdahaleye övgü yağdırdığı öğrenildi.

TRANSFER KONUSU DA KONUŞULDU

Bu arada görüşmede transfer konusu da kısa olarak konuşuldu. Yönetime daha önce bir ön rapor sunan Mourinho'nun çalışmalar hakkında bilgi aldığı ve yapılacak takviyelerin en kısa sürede gerçekleşmesinin önemli olduğuna vurgu yaptığı ifade edildi.


Haber Kaynağı : 12punto

Jose Mourinho İrfan Can Kahveci Samet Akaydin Mert Müldür Fenerbahçe Türkiye-Gürcistan