Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Ndombele, Konyaspor maçında kader maçına çıkacak

Galatasaray'a büyük umutlarla transfer edilen ancak şu ana kadar beklenen performansı sergileyemeyen Tanguy Ndombele, Konyaspor maçında ilk 11'de forma giyecek. Fransız futbolcunun bu maçtaki performansı, sarı kırmızılı takımdaki geleceği açısından büyük önem taşıyor.

Ndombele, Konyaspor maçında kader maçına çıkacak

Milliyet'in haberine göre, Galatasaray'a bedava olarak kiralanmasına rağmen yıllık 3.2 milyon euro maliyeti olan Tanguy Ndombele için, yolların ayrılması durumunda en az 1.6 milyon euro'luk bir fatura çıkacak. Bu nedenle, oyuncunun geleceğine dair kararın netleşmesi için 1-2 hafta içinde bir karar bekleniyor.

Galatasaray'a büyük umutlarla transfer edilen ancak beklenen performansı sergileyemeyen Ndombele'nin, Konyaspor maçında ilk 11'de sahaya çıkacağı iddia ediliyor. Sarı kart cezalısı Torreira'nın yokluğunda formayı giyeceği öne sürülen Fransız futbolcunun, bu maçtaki performansının sarı kırmızılı takımdaki geleceği açısından kritik olduğu belirtildi.

Teknik kadronun, 26 yaşındaki oyuncuyu 11'de başlatmayı düşündüğü ve Ndombele'nin kariyerinin büyük ölçüde bu maçtaki performansına bağlı olduğu ifade ediliyor. Eğer Ndombele iyi bir performans sergilerse, durumunun tekrar değerlendirileceği bildirildi.



Haber Kaynağı : 12punto

Galatasaray Ndombele