Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

Okan Buruk Fatih Karagümrük maçı öncesi konuştu: Her maçın hikayesi farklı

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ligde oynanacak Fatih Karagümrük maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk Fatih Karagümrük maçı öncesi konuştu: Her maçın hikayesi farklı

Süper Lig'de en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde yer alan ve şampiyonluk için büyük bir avantaja sahip olan Galatasaray ligin 36.haftasında Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olcak. Mücadele öncesinde Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

İşte Okan Buruk'un maç önü görüşleri: 

"Her hafta zorlu maçlar, her maçın farklı hikayesi var. Maçı hazırlanırken de bunu yaşıyoruz. Karagümrük'ün son haftalarda topladığı puanlar var, küme düşme korkusu yaşıyorlar. Son haftalarda kendi işimize odaklandık, doğru işler yaptık, performans olarak yukarı gittik. Deplasman gibi bir ortam yok. 

Deplasmandayız ama bizim seyircilerimiz kendilerine ayrılan sayıyı doldurdular. Kazanmak istiyoruz. Rakibimizin maçını düşünmüyoruz. Kazanıp beklemek gerekiyor. İki maç daha var. Hepsi önemli. Her maçı kazanmak zorundayız. 6 puanlık avantaj var ama bunu bir kenara bırakmak gerek. Biz her maçımızı kazanırsak rekorlar kırıyoruz, yüksek puana ulaşıyoruz. Tek düşüncemiz bu ilk maçı kazanmak. Diğer maçtan gelecek haber farklı bir şeye götürebilir bizi ama bizim odaklanmamız gereken kendi maçımız. Konsantrasyon iyi görünüyor. Rakibimiz, her rakibe karşı oynamaya çalışan bir takım. Umarım güzel bir maç olur ve kazanarak geçeriz."

 


Haber Kaynağı : 12punto

Okan Buruk Galatasaray Fatih Karagümrük