Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra Rıdvan Dilmen'den Halil Umut Meler'e eleştiri! 'Hala devam ediyorsa...'

Fenerbahçe'nin deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup ettiği olaylı maçı değerlendiren spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, maçın iptal edilmesi gerektiğini belirterek, "İlk yarı bir uyarı, ikinci yarı bir uyarı. Hala devam ediyorsa gireceksin soyunma odasına 'Hadi Allah'a ısmarladık' diyeceksin" ifadelerini kullandı.

Olaylı Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra Rıdvan Dilmen'den Halil Umut Meler'e eleştiri! 'Hala devam ediyorsa...'

Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor'a konuk oldu.

Maçın ilk yarısını Fenerbahçe 2-0 önde kapatırken, ev sahibi ikinci yarıda bulduğu gollerle skoru 2-2'ye taşıdı.

Oyuna sonradan giren Michy Batshuayi ise skoru belirledi ve Fenerbahçe zorlu deplasmandan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. Maçın ardından yaşanan olaylar ise Türk futbol tarihine kara bir leke olarak geçti. Sahaya giren Trabzonsporlu taraftarlar, galibiyeti kutlayan Fenerbahçeli futbolculara saldırdı.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, olaylı maçı değerlendirdi.

Dilmen, Batshuayi'nin TFF, MHK, Halil Umut Meler ve triosunu kurtardığını belirtti.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçında fiziksel olarak ayakta kalmasının çok değerli olduğunu aktaran Dilmen, "Bugün Fenerbahçe kurum, şahıs veya kimi dersen herkesi yenmiştir Fenerbahçe. Bugün 2-2 de bitmiş olsa benim için kazanmış olan bir Fenerbahçe vardı." şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın geri dönüşünden sonra Fenerbahçe'nin bu maça mental olarak hazırlanmasının zor olduğunu belirten Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçe bugün berabere kalmış olsaydı bence bu iş biterdi" dedi.

"GİRECEKSİN SOYUNMA ODASINA 'ALLAH'A ISMARLADIK' DİYECEKSİN"

Maçın iptal olması gerektiğini vurgulayan ünlü yorumcu, "İlk yarı bir uyarı, ikinci yarı bir uyarı. Hala devam ediyorsa gireceksin soyunma odasına 'Hadi Allah'a ısmarladık' diyeceksin" ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk yarışının RAMS Park'taki derbiye kaldığını iddia eden ünlü yorumcu, "Şöyle gidelim; 18 puan alsın Fenerbahçe (Galatasaray maçına kadar) yine de işi bitiremez. 5-6 puan kaybetmesi lazım Galatasaray’ın." ifadelerini kullandı.

Şu anki durumda derbide Galatasaray'a beraberliğin yettiğini hatırlatan Rıdvan Dilmen, "Şimdi 2 maç berabere kalma ya da 1 berabere kalıp 1 mağlup olma lüksü de var Galatasaray’ın. Sonuçta Galatasaray-Fenerbahçe derbisine kaldı şampiyonluk yarışı" sözlerini sarf etti.

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalindeki Olympiakos eşleşmesine de değinen Dilmen, Sarı-Lacivertlilerin tur şansını yüzde 60 olarak gördüğünü aktardı.


Haber Kaynağı : 12punto

Fenerbahçe Trabzonspor Rıdvan Dilmen