Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Olympiakos'un bu sezonki Avrupa macerası

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, çeyrek finalde Yunan ekibi Olympiakos ile eşleşti. Yunanistan ekibi bu sezon Avrupa kupalarına UEFA Avrupa Ligi'nde başladı.

Olympiakos'un bu sezonki Avrupa macerası

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, çeyrek finalde Yunan ekibi Olympiakos ile karşılaşacak.

Olympiakos, bu sezon Avrupa macerasına UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turundan başladı. Yunanistan ekibi, bu turda Genk'i 1-1 ve 1-0'lık skorlarla eledi ve play-off turuna kaldı.

Olympiakos, bu turda Cukaricki'yi 3-1 ve 3-0'lık skorla mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kaldı.

UEFA Avrupa Ligi'nde A Grubu'nda Freiburg, Backa Topola ve West Ham United ile yer alan Olympiakos, grubu 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 7 puanla tamamladı. West Ham United ve Freiburg'un ardından grupta üçüncü sırada yer alan Olympiakos, yoluna Konferans Ligi'nde devam etti.

Yunanistan ekibi, Konferans Ligi son 16 play-off turunda Macar ekibi Ferencvaros'u iki maçta da 1-0 mağlup ederek son 16 turuna yükseldi.

TARİH YAZDILAR

Olympiakos, UEFA Konferans Ligi son 16 turunda ise adeta bir mucizeye imza attı. Yunanistan ekibi, sahasındaki ilk maçta Maccabi Tel Aviv'e 4-1 kaybetti. Rövanş maçında büyük bir sürpize imza atan Olympiakos, 90 dakikayı 4-1 önde tamamladı. Yunan ekibi, uzatmalarda iki gol daha bularak sahadan 6-1'lik galibiyetle ayrıldı.

İç sahada 4-1 mağlup olduğu Maccabi Tel Aviv'i deplasmanda 6-1 yenen Olympiakos, Avrupa kupaları tarihinde ön elemeler sonrası çift ayaklı eleme turlarında ilk maçı evinde 3+ farkla kaybedip tur atlayan ilk takım oldu.



Haber Kaynağı : 12punto

Avrupa Ligi UEFA Avrupa Konferans Ligi Fenerbahçe Olympiacos