Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Pep Guardiola'ya göre tur garanti değil: Galatasaray maçını...

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City, ilk maçta deplasmanda 3-1 mağlup ettiği Kopenhag'ı konuk edecek. Etihad Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 23.00'te başlayacak. Manchester City menajeri Pep Guardiola, maç öncesi yaptığı basın toplantısında bir kez daha Galatasaray'ı örnek gösterdi.

Pep Guardiola'ya göre tur garanti değil: Galatasaray maçını...

Manchester City Menajeri Pep Guardiola, Kopenhag maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında temkinli konuştu ve turu cepte görmedi. İspanyol teknik direktör, turun hâlâ kendilerinde olmadığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

"ŞAMPİYONLAR LİGİ, ŞAMPİYONLAR LİGİ'DİR" 

"Kopenhag'a ve oyunlarına saygı duyuyoruz. Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi'dir. Avrupa'daki en iyi sekiz takım bir üst tura çıkacak. Tekrar çeyrek finale yükselme şansımız var ve hedefimiz de bu. Bundan çok uzakta değiliz.

"GÜÇLÜ BİR FORVETLERİ VAR" 

Kopenhag, savunmada kompakt bir takım. Tüm kaymaları gerçekten iyi yapıyorlar. Her zaman rakiplerin güçlerinin farkındayım ama özellikle kendi oyuncularımıza bakıyorum. İki yıldır üst üste aynı teknik direktörle oynuyorlar ve güçlü bir forvetleri var. 

"7-0 ÖNDE OLMAMIZI İSTERDİM" 

Endişelerim her zaman var. Aksi takdirde burada olmazdım ama 0-1 geride başlamaktansa 3-1 önde başlamayı tercih ederim. 7-0 önde olmamızı isterdim ama bu normalde Şampiyonlar Ligi'nde olmaz. Yapmamız gerektiği gibi performans göstermemizi istiyorum.

"GALATASARAY MAÇINI HATIRLIYORUM" 

Kopenhag'a saygı duyun çünkü bu müsabaka bunu hak ediyor. Kopenhag eşleşmesinde turu geçmiş değiliz. Manchester United ve Galatasaray maçlarını hatırlıyorum. Kopenhag, çok organize bir takım."

 


Haber Kaynağı : 12punto

Manchester City Pep Guardiola Kopenhag Galatasaray