Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Premier Lig'de piyasa değerleri güncellendi! Millilerimizde durum ne?

Transfermarkt'ın güncellemesine göre Premier Lig'de forma giyen milli futbolculardan Enes Ünal ve Nicolo Zaniolo'nun piyasa değerlerinde düşüş gerçekleşti.

Premier Lig'de piyasa değerleri güncellendi! Millilerimizde durum ne?

Transfermarkt tarafından yapılan güncellemeyle birlikte Premier Lig'deki bazı futbolcuların piyasa değerlerinde değişiklikler yaşandı. Bournemouth'ta kiralık olarak forma giyen Enes Ünal ve Galatasaray'dan Aston Villa'ya kiralanan Nicolo Zaniolo'nun piyasa değerlerinde düşüşler kaydedildi.

MİLLİ OYUNCULARIMIZDA SON DURUM

NtvSpor'un haberine göre, Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan Altay Bayındır'ın piyasa değeri sabit kaldı ve 10 milyon euro olarak belirlendi. Getafe'den Bournemouth'a kiralanan ve satın alma opsiyonuyla transfer edilen Enes Ünal'ın piyasa değeri son güncellemeyle birlikte 5 milyon euro azalarak 20 milyon euroya geriledi.

Öte yandan, Aston Villa'nın Galatasaray'dan kiraladığı Nicolo Zaniolo'nun piyasa değeri 5 milyon euro azalarak 20 milyon euroya düştü. 

Premier Lig'in en çok değer kazanan futbolcusu ise Manchester United forması giyen Kobbie Mainoo oldu. Kobbie Mainoo'nun piyasa değeri 29 milyon euro artışla 35 milyon euroya yükseldi. Premier Lig'de en fazla değer kaybeden futbolcular arasında ise Moises Caicedo (Chelsea), Marcus Rashford (Manchester United), Romeo Lavia (Chelsea) ve Miguel Almiron (Newcastle United) bulunuyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Enes Ünal Transfermarkt Altay Bayındır İngiltere Premier Lig