Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Rıdvan Dilmen galibiyete rağmen İsmail Kartal'ı eleştirdi! 'Açık söyleyeyim...'

Fenerbahçe’nin deplasmanda Başakşehir’i 1-0 mağlup ettiği maçı değerlendiren yorumcu Rıdvan Dilmen, teknik direktör İsmail Kartal’ı eleştirdi.

Rıdvan Dilmen galibiyete rağmen İsmail Kartal'ı eleştirdi! 'Açık söyleyeyim...'

Süper Lig’in 22. haftasında Başakşehir’e konuk olan Fenerbahçe 90+4’te Batshuayi’nin penaltıdan attığı golle rakibini 1-0 mağlup ederek zirve yolunda kayıp yaşamadı.

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe’nin tek gollü galibiyetini değerlendirdi.

İsmail Kartal’ın açıklamalarını eleştiren Rıdvan Dilmen, tecrübeli teknik direktörün hamlelerinde geç kaldığını söyledi.

“BU YARIŞA KALPLER DAYANMAZ”

Bu sezon şampiyonluk yarışının son derece heyecanlı geçtiğini aktaran Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçeliler için zor yıllar geçiyor. Olsa da zor oluyor, olmasa da zor oluyor. Muhtemelen Galatasaraylılar maçın son dakikalarını izlememiştir. Fenerbahçeliler de totem yapıp izlememiştir. Sezon başından beri bu yarışa kalpler dayanmaz." ifadelerini kullandı.

“FENERBAHÇE BASKI ALTINDA”

Fenerbahçe'nin uzun süredir şampiyon olamamasının takım ve camiada baskı yarattığını bildiren Dilmen, "6-7 gollü galibiyetler alan Fenerbahçe son haftalarda tek gol atıyor çünkü bu baskı 10 yılın baskısıdır. Bu güncel bir baskı değil. Bu da kaygı yaratıyor." şeklinde konuştu.

İSMAİL KARTAL’A ‘DEĞİŞİKLİK’ ELEŞTİRİSİ

İsmail Kartal'ın değişikliklerde geç kaldığını söyleyen Rıdvan Dilmen, "İsmail Kartal geçen hafta almadığı riski bu hafta geç de olsa aldı. Herkesin beklentisi devre arasında çift forvete dönüştü. Açık söyleyeyim benim için çok büyük sürpriz oldu devrede değişiklik yapmaması. Benim 45’te beklediğim değişikliği hoca 58’de yaptı." dedi.

İsmail Kartal'ın üzerinde baskı olduğunu aktaran ünlü yorumcu, "Stresin en çok İsmail hocada baskı yarattığını görüyorum. Bu baskı zor bir olaydır. Kaldı ki Fenerbahçe tecrübeli oyunculardan kurulu bir takım fakat bu 9 yıllık süreç hepimizi gerdi. Sezon sonu yaklaştıkça bu konu sizi şuursuzlaştırabilir." ifadelerini kullandı.

İRFAN CAN KAHVECİ VE CENGİZ ÜNDER ÖNERİSİ

İrfan Can Kahveci ve Cengiz Ünder'in aynı anda sahada olabileceğini dile getiren Rıdvan Dilmen, "İrfan Can ile Cengiz aynı anda oynar. Tadic’i çıkarır onu oynatırsın. İki oyuncu kriz oldu bir anda. Tadic’i dinlendirebilirsin mesela." şeklinde konuştu.

İsmail Kartal'da kaygı gördüğünü söyleyen Dilmen, "Geçen hafta talihsiz bir demeci oldu İsmail hocanın. Neden Dzeko’yu, Szymanski’yi çıkardın sorusuna “Daha iyi oldu” dedi. Aslında ben doğru yaptım diyor yani. Oyunculara izliyor, dinliyor bu açıklamaları. Gerçekten daha iyi olsa da söylemeyeceksin bunu. İsmail hocada kaygıyı görüyorum, bunun oyuncu grubuna yansıdığını da görüyorum." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe’nin en büyük probleminin kaygı olduğunu söyledi.

İsmail Kartal'ın açıklamalarının futbolcuları etkilediğini bildiren Dilmen, "Dakikalar ilerledikçe iyi oynayacağına Fenerbahçe telaşlı oynamaya başlıyor. Bunun sebebi de saha dışındaki konuşmaların oyuncuları da etkilediğini ve yönetilirken problem yaşandığını görüyorum. İrfan ile Cengiz diyor ki ikimiz de oynayamaz mıyız? Samsun’da İrfan Can başladı, bugün de Cengiz ile başlayabilirdin." diyerek sözlerini noktaladı.


Haber Kaynağı : 12punto

Başakşehir Batshuayi Fenerbahçe İsmail Kartal Rıdvan Dilmen