Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ronaldo ve Messi tekrar karşı karşıya gelecek

Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo şubat ayında bir kez daha karşı karşıya gelecek. Inter Miami ve Al-Nassr, 1 Şubat'ta Riyad'da özel bir maç oynayacak.

Ronaldo ve Messi tekrar karşı karşıya gelecek

Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo, şubat ayında bir kez daha karşı karşıya gelecek. Inter Miami'nin açıklamasına göre, sezon öncesi hazırlık kapsamında Suudi Arabistan temsilcileri Al Hilal ve Al Nassr takımlarıyla dostluk maçları düzenlenecek.

MAÇ 1 ŞUBAT'TA

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenecek organizasyonda Inter Miami, 29 Ocak'ta Al Hilal'le, 1 Şubat'ta ise Al Nassr'la karşılaşacak.

Bu sezon ligde 16 kez fileleri havalandırarak krallık yarışında lider konumda bulunan Al Nassr, Ronaldo'nun formasını giydiği takımıyla ikinci sıradadır. Messi'nin sakatlığı nedeniyle oynayamadığı maçlarda kötü sonuçlar alan Inter Miami ise ligde play-off turuna katılamadı ve gelecek sezon için planlamalarını yapıyor.

Yeşil sahalardaki iki yıldız, Messi ve Ronaldo, karşı takımlarda 38. kez karşılaşacaklar. Bu müsabakalardan 17'sini Messi'nin, 11'ini ise Ronaldo'nun takımları kazandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Al Nassr Al Hilal Cristiano Ronaldo Inter Miami Lionel Messi