Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Sacha Boey, transferi için Münih'te

Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey, Bayern Münih'e transferi için İstanbul'dan ayrılarak Münih'e gitti.

Sacha Boey, transferi için Münih'te

Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey, Bayern Münih ile prensipte anlaştığı transfer için İstanbul'dan ayrılarak Münih'e gitti. Bayern'in özel jetiyle Almanya'ya ulaşan Boey'in menajerleri Joshua Barnett, Thies Bliemeister ve Bembi Vungbote da yanında bulunuyor. Fransız futbolcu, Bayern ile 4.5 yıllık bir sözleşme imzalayacak ve bugün sağlık kontrollerinden geçecek.

Sky Sport'un haberine göre, Boey, Bayern Münih'te forma giymek için büyük bir motivasyona sahip ve takım arkadaşlarıyla vedalaşırken, Bayern Münih'in bugün Augsburg ile oynayacağı maçta kadroya girmeyi umduğunu ifade etti. Ancak 23 yaşındaki futbolcunun bu maçta forma giymesi muhtemel görünmüyor.

Transferle ilgili haberde Boey'in Bayern'e 28-29 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli karşılığında transfer olacağı belirtilirken, Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un Bayern Münih Sportif Direktörü Christoph Freund ile yaptığı müzakerelerde transfer sürecinin başarılı bir şekilde yönetildiği ve iki kulüp için akıllıca bir anlaşma yapıldığı vurgulandı. Sacha Boey, 2021 yılında transfer olduğu Galatasaray'da 83 maça çıkarak 4 gol ve 4 asistle skor katkısı sağladı.


Haber Kaynağı : 12punto

Bayern Münih Erden Timur Galatasaray Sacha Boey