Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Serdar Ali Çelikler'den Trabzonsporluları kızdıracak açıklama: 'Uğurcan sağlığına kavuşmuş...'

Futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır'ın Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklamaları yorumladı. Çelikler, Çakır için, "kısmı felçli gibiydi" ifadelerini kullandı.

Serdar Ali Çelikler'den Trabzonsporluları kızdıracak açıklama: 'Uğurcan sağlığına kavuşmuş...'

Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor'u Semih Kılıçsoy'un golleriyle 2-0 mağlup eden Beşiktaş, puanını 39'a yükselterek bordo-mavili rakibinin üstüne çıktı ve puan cetvelinde de 3. sıraya yerleşti.

"KISMI FELÇLİ GİBİYDİ"

Uğurcan Çakır'ın "3 maçtır kaybediyoruz" sözlerine tepki gösteren Çelikler, "4. maçı hatırlamamış, Galatasaray maçını saymıyor demek ki. 4 maç oldu. 4. Maçı saymıyor çünkü o maçta kendisi de kısmi felçli gibiydi. Sağlığına kavuşmuş o anlamda mutlu oldum. Elini kolunu kaldırabiliyor" diye konuştu.

UĞURCAN ÇAKIR'DAN AÇIKLAMA

Uğurcan Çakır mağlubiyeti hak etmediklerini belirterek, "3 maçtır kaybediyoruz. Bazı şeyler doğru gitmiyor açıkçası. İstediğimiz şeyleri sahada uyguluyorduk ama net bir pozisyon vermeden maçı kaybettik. Defansta çok amatör hatalar yaptık. Herkesin şapkayı önüne koyup düşünmesi gerekiyor. Taraftarlarımızdan çok özür diliyoruz. Trabzonspor'u hak ettiği yere getirmeye çalışacağız. Mağlubiyeti hak etmedik." ifadelerini kullandı.

Çakır ayrıca şunları aktardı:

"Hocalarıma ya da takım arkadaşlarıma suç bulmuyorum. Bazen ileriye gitmek için 2-3 adım geri getmek gerekiyor. Üzgünüz. Daha çok çalışıp takımı iyi yerlere taşımamız gerekiyor."


Haber Kaynağı : 12punto

Beşiktaş Galatasaray Semih Kılıçsoy Trabzonspor Uğurcan Çakır