Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Süper Kupa bu aksiyonlara göre tatil edilebilir! İşte tüm senaryo

Fenerbahçe, TFF'nin taleplerini reddetmesi sonrası Süper Kupa'da U19 takımıyla sahaya çıkacak. Maçın sadece 90 dakika süreceği ve sakatlıklar sonucu 6 kişi kalmaları halinde hakemin maçı tatil edeceği belirtildi. Maç tatil edilirse Galatasaray 3-0 galip ilan edilecek.

Süper Kupa bu aksiyonlara göre tatil edilebilir! İşte tüm senaryo

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF), Fenerbahçe’nin taleplerini reddetmesinin ardından, Fenerbahçe’nin Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkacağı kesinleşti. Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik’in, “Süper Kupa maçının 90 dakika oynanmayacağını” belirttiği açıklaması sonrasında, Fenerbahçe’nin Galatasaray ile yapılacak Süper Kupa maçında izleyeceği strateji merak konusu oldu.

7 Nisan’da Galatasaray ile Süper Kupa maçına çıkacak olan Fenerbahçe’nin, maç kadrosuna sadece 9 oyuncu yazacağı ve bu oyuncularla sahaya çıkacağı, yönetici Erol Bilecik tarafından ifade edildi.

İŞTE MAÇI TATİL ETTİRECEK SENARYO

NtvSpor'da yer alan habere göre, gazeteci Hüseyin Özkök’ün sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, olası “sakatlıklar” sonucu üç oyuncunun oyundan çıkması ve takımın sahada 6 kişi kalması durumunda hakemin maçı tatil edeceği iddia edildi.

Bu durumda herhangi bir yaptırımın olmadığı, ancak maça çıkmamanın cezasının bir sonraki sezon Türkiye Kupası ve Süper Kupa’dan men olduğu belirtildi. Fenerbahçe’nin eksik kalması halinde maçın tatil edilmesi durumunda, karşılaşmanın hükmen 3-0 Galatasaray lehine tescil edileceği ifade edildi.

 


Haber Kaynağı : 12punto

Fenerbahçe Galatasaray süper kupa Türkiye Futbol Federasyonu