Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

TFF'den 4 kulübe disiplin soruşturması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Adana Demirspor, Çaykur Rizespor, MKE Ankaragücü ve kulüp başkanları Murat Sancak ve İbrahim Turgut'u disipline sevk etti.

TFF'den 4 kulübe disiplin soruşturması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak ve Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut'u, aynı zamanda MKE Ankaragücü ve Çaykur Rizespor'u Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF tarafından yapılan açıklamaya göre, Çaykur Rizespor ve kulüp başkanı İbrahim Turgut, Ziraat Türkiye Kupası maçı sonrasında kulüp sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda yer alan hakem ve diğer müsabaka görevlilerine yönelik açıklamalar nedeniyle disipline sevk edildi.

Ayrıca, Yukatel Adana Demirspor-Anagold 24Erzincanspor maçındaki talimata aykırı hareketleri sebebiyle Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak ve idareci Metin Korkmaz da disipline gönderildi.

MKE Ankaragücü Kulübü ise Çaykur Rizespor ile oynanan maçta yaşanan çirkin ve kötü tezahürat ile saha olayları nedeniyle PFDK'ye sevk edildi.


Haber Kaynağı : AA

Adana Demirspor 24Erzincanspor Ankaragücü Çaykur Rizespor Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Türkiye Futbol Federasyonu