Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Trabzonspor’da ‘siyasi baskı’ iddiası: Fatih Tekke’nin kuzeninden olay sözler

Teknik direktör arayışı devam eden Trabzonspor’da, hoca adaylarından biri olan Fatih Tekke’nin kuzeni Kenan Tekke’nin siyasi müdahale iddiası gündeme oturdu.

Trabzonspor’da ‘siyasi baskı’ iddiası: Fatih Tekke’nin kuzeninden olay sözler

Peş peşe alınan kötü sonuçların ardından Abdullah Avcı ile yollarını ayıran Trabzonspor’da yeni teknik direktör arayışı devam ediyor.

Bordo-Mavili camiada ibre, Şenol Güneş ve Fatih Tekke’ye çevrildi.

Süper Lig’de Alanyaspor’u çalıştıran Fatih Tekke, Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamada “Trabzonluyum, Trabzonsporluyum. Bir gün yuvaya dönmek ne zaman olur bilmiyorum. Şu an sıcak gündem bundan sonrasına bakacağız göreceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

Görüşmeler devam ederken, Fatih Tekke’nin kuzeni Kenan Tekke sosyal medya hesabından çarpıcı bir açıklama yaptı.

Tekke, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın Fatih Tekke’yi aradığını, Fatih Tekke’nin teklifi kabul ettiğini ancak daha sonra Doğan’ın ‘siyasi baskılar’ anlaşmadan vazgeçtiğini iddia etti.

“Yazıklar olsun bu şehrin çocuklarına ihanet edenlere” diyen Kenan Tekke’nin paylaşımı şöyle:

“!!!!YAZIKLAR OLSUN!!!!

Tarih: 31/08/2024 Ertuğrul Doğan Fatih Tekke'yi arıyor ve hocam gel sana ihtiyacımız var diyor. Fatih hoca şartsız kayıtsız teklifini kabul ediyor ve pazartesi İstanbul'da buluşulup masaya oturulacak.

Tarih: 01/09/2024 Ertuğrul doğan Fatih Tekke'yi arıyor, hocam üzerimde çok siyasi baskı var ve sizin ile çalışamayacağız diyor ve Şenol Güneş gündeme geliyor. Konu bu.

Yazıklar olsun bu şehrin çocuklarına ihanet edenlere. Yazıklar olsun bu şehre ihanet edenlere. Yazıklar olsun ilişkilerine bu kulübü kurban edenlere. Yazıklar olsun SİYASETİNİZE...”


Haber Kaynağı : 12punto

Ertuğrul Doğan Fatih Tekke Şenol Güneş Trabzonspor