Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Transferde derbi: Fenerbahçe istemişti, Beşiktaş alıyor

Beşiktaş, İtalya Serie B takımlarından Sassuolo'da forma giyen Armand Lauriente'yi gündemine aldı. Siyah-beyazlı yönetim görüşmelere başlarken Fransız futbolcunun takımdan ayrılmak istediği belirtildi.

Transferde derbi: Fenerbahçe istemişti, Beşiktaş alıyor

Yeni sezon öncesinde çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, sol kanat transferi için Sassuolo'dan Armand Lauriente'yle ilgilendiği iddia edildi.

Sabah gazetesinde yer alan haberde siyah-beyazlı yönetimin 25 yaşındaki futbolcunun transferi için İtalyan ekibiyle görüşmelere başladığı belirtildi.

Sassuolo'nun Serie B'ye düşmesi nedeniyle Fransız futbolcunun takımdan ayrılmak istediği ifade edildi. İtalyan ekibinin bu transfer için 10 milyon euroya yakın bir bonservis talep edebileceği, Lauriente'yle Fenerbahçe'nin de ilgilendiği kaydedildi.

Sassuolo formasıyla geçtiğimiz sezon 40 maça çıkan Lauriente, 5 gol ve 6 asist kaydetti. 25 yaşındaki oyuncu kariyerinde Lorient ve Rennes formalarını da giydi.

2 FUTBOLCU AÇIKLANMIŞTI

Transfer döneminde şu ana kadar Beşiktaş 2 transferi duyurdu. Siyah-beyazlılar Atletico Madrid'den Gabriel Paulista ve Benfica'dan Rafa Silva'yı kadrosuna kattı.



Haber Kaynağı : 12punto

Beşiktaş Sassuolo Armand Lauriente Rafa Silva Gabriel Paulista